Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvučeni startni brojevi za 8. Snježnu kraljicu

Hoefl-Riesch kreće prva, a Zuzulova i Maze bore se za navijače

\'kruna\'
VL
02.01.2012.
u 20:16

Nijemica Maria Hoefl-Riesch u utorak će na Slemenu sa starnim brojem jedan otvoriti 8. Snježnu kraljicu. Prva favoritkinja i braniteljica naslova Marlies Schild startat će druga a Slovenka Tina Maze treća...

- Volim Zagreb i Sljeme, a posebno vašu publiku. Jedva čekam utrku - oduševljena je bila Schild, vodeća u Svjetskom kupu slalomašica.

Najboljih 15 slalomašica svijeta pozirale su pred Zagrepčanima na fešti na Trgu bana Jelačića, a zabava se tradicionalno nastavila u Gradskoj Kavani.

Nakon Tine Maze, koja u sjajnoj formi u Zagreb stiže četvrti put, sa staze će se sjuriti Tanja Poutiainen. Finkinja je lani bila četvrta, ali 2005. i 2008. godine slavila je na Sljemenu.

Veronika Zuzulova kreće peta. Čehinja je miljenica Zagreba i nada se da će sutra svi navijati za nju, a isti se nada i Maze. Austrijanka Kathrin Zettel kreće šesta, a Maria Piatilae-Holmner startat sedma. Nada se da će sutra otići više od petog mjesta, što je njezin najbolji rezultat na Sljemenu.

Osma kreće Manuela Moelgg, Talijanka koja je lani doskijala do postolja, na treće mjesto. Startni broj devet pripao je Šarki Zahrobskoj, još jednoj slalomašici koja se u Zagrebu osjeća kao kod kuće. Deseta kreće Christina Geiger iz Njemačke, koja lani nije završila utrku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije