Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

HNS suspendirao prvoligaškog suca! Pijan utrčao na teren i prije utakmice s Rusima!

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Goran Stanzl/PIXSELL
02.12.2021.
u 17:46

Nesvakidašnji incident u režiji četvorice sudaca nije mogao proći bez sankcija.

Kako neslužbeno saznajemo, Hrvatski nogometni savez suspendirao je četvoricu svojih dužnosnika zbog nesvakidašnjeg incidenta.

Naime, prema prijavi Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, a koja je poslana HNS-u, neposredno uoči nedavne kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo Hrvatska – Rusija u Splitu, prvoligaški sudac iz 1. skupine pomoćnih sudaca Ivan Mihalj iz Velike Mlake, trećeligaški sudac 3. HNL Središte Petar Jerbić iz Velike Mlake i četvrtoligaški sudac Željko Dolibašić iz Velike Gorice u alkoholiziranom su stanju, naravno neovlašteno, upali na poljudski travnjak i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima!? Prijavljen je i povjerenik 3. HNL Središte Dalibor Meić, ali on nije bio alkoholiziran.

Naravno da je Savez promptno reagirao i odmah suspendirao četvoricu veseljaka. Sada se u HNS-u očekuju njihova očitovanja o spomenutom događaju, te će nakon toga Disciplinska komisija HNS-a, ista ona koja je nedavno kaznila Ivana Bebeka s četiri mjeseca zabrane suđenja, odlučiti o eventualnoj sankciji.

Hrvatski nogometni savez se, na naš upit, još nije očitovao o ovom slučaju.

Inače, najviše rangirani prijestupnik s Poljuda, sudac Ivan Mihalj, ove je sezone sedam puta bio mahač na prvoligaškim utakmicama, posljednji put 6. studenoga u utakmici Osijek – Istra 1961 3:0.

Komentara 6

TF
turio.fachetti
18:54 02.12.2021.

Povjerenik 3.hnl središte, Dalibor M. "Idem zvama al nebum pil " A jbt...

Avatar Primarius
Primarius
18:44 02.12.2021.

sa ovim našim sucima stalno neki problemi...ili pijani ili kradu...a kako ćemo naprijed? Pozdrav reformatoru pravosuđa ma gdje bio

PR
Pravednik69
07:02 03.12.2021.

Male su si spili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije