Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko iznenađenje

Hleb: Pobjeda je senzacionalna, ali Bayern je i dalje favorit skupine

'Bayer Leverkusen's coach Jupp Heynckes reacts during their German Bundesliga soccer match against Bayern Munich in Leverkusen November 20, 2010. Bayer Leverkusen coach Jupp Heynckes will leave at t
Reuters/Pixsell
03.10.2012.
u 09:46

– Znao sam nas u Bjelorusiji čeka dobra momčad. BATE je odlično organizirana momčad, posebno u obrani, što su i dokazali

Bate Borisov jučer je priredio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti Lige prvaka, na svom je terenu pobijedio Bayern sa 3:1, a ta pobjeda dobiva na težini ako se zna da su Bavarci do jučer imali omjer 9-0 u sezoni.

– Bila je to vrlo teška utakmica, borili smo se svih 90 minuta. Pobjeda je senzacionalna, ali mi moramo još puno raditi. Bayern je po meni i dalje favorit skupine – rekao je igrač Batea Hleb.

Trener Bayerna Jupp Heynckes nakon utakmice nije skrivao nezadovoljstvo.

- Znao sam nas u Bjelorusiji čeka dobra momčad. BATE je odlično organizirana momčad, posebno u obrani, što su i dokazali. Međutim, treba istaknuti da mi nismo imali sreće, pogodili smo i gredu i stativu. U ovakvim utakmicama jednostavno morate iskoristiti sve prilike i doći u vodstvo.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:08 03.10.2012.

Heynckes je po meni los trener. Lani je imao momcad snova i nije osvojio nista. Ove godine ga vade Müller, Schweinsteiger i Mandjukic.... No i njima ne ide uvijek. I onda se dogodi to sto se jucer dogodilo! Iako simpatiziram Bayern, uvjeren sam da nece ni ove dodine osvojiti niti prvenstvo Njemacke niti kup Njemacke a niti ligu prvaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije