Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli treći

Hajduk slavio u Puli: Milić zabio nakon akcije u Barcinom stilu

Milić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
19.12.2015.
u 19:11

Sretan i zadovoljan otići će Burić na pauzu u prvenstvu, Dinamo i Rijeka nisu otišli toliko daleko da bi se moglo reći da Hajduk ne može sudjelovati u utrci za prvaka.

Kao da se čekala cijela polusezona za taj gol... Hrvoje Milić u dvoboju protiv Istre u 21. kolu (2:0) zabio je pogodak u 12. minuti, bila je to nevjerojatna akcija u kojoj su Splićani odigrali nekoliko duplih pasova kakvih se ne bi posramila ni Barcelona.

Nekome se može ovakva usporedba učiniti smiješnom, ali prava je rijetkost vidjeti takva dodavanja na hrvatskim terenima. Sva dodavanja bila su iz prve. Zanimljivo, Hrvoju Milić bio je to prvi pogodak u sezoni, postigao ga je baš protiv Istre u kojoj je stekao pravu igračku afirmaciju.

Trener “bijelih” Damir Burić, koji traži savršenstvo u igri svoje momčadi baš to je i dobio kod tog pogotka. Kasnije su ga razgalili Bencun i Sušić, i ta akcija za 2:0 u 51. minuti bila je odlična. Bencun je prošao po desnoj strani, odigrao povratnu za strijelca Sušića.

Sretan i zadovoljan otići će Burić na pauzu u prvenstvu, Dinamo i Rijeka nisu otišli toliko daleko da bi se moglo reći da Hajduk ne može sudjelovati u utrci za prvaka.

Pobjeda u Puli još mu je slađa, jer je baš utakmica protiv Istre, ona kada je ljetos Igor Pamić s 4:1 pomeo Burića, bila jedina prava crna mrlja ove polusezone. Tada je Burić podcijenio Istru, poslao B momčad na sraz i pretrpio katastrofu.

I ovaj put Burić je u Pulu stigao bez dosta prvotimaca, nedostajali su Kalinić, Vlašić, Bilij, Nižić i Ohandza, ali njihovo neigranje nije se osjetilo. Prvo ime utakmice bio je Tino Sušić, još jednom je potvrdio da je, uz Miju Caktaša, Hajdukov najbolji i najkonstantniji igrač.

Istri predstoje teški dani, tijekom pauze vidjet će se tko će ostati na Drosini, a realnost pulskog prvoligaša je grčevita borba za ostanak u ligi..     

Hajduk je jesenski dio sezone završio na trećem mjestu sa 39 bodova, dok je Istra 1961 trenutačno osma sa 19.

>>Mamić u loži: Dinamo u posljednjim minutama slomio Inter za jesenski naslov

Komentara 6

DU
Deleted user
19:03 19.12.2015.

I nije tako veliki uspjeh jer ih sudačka organizacija drži na trećem mjestu. Čestitke svim Hajdukovcima i Hajduku ipak je to veliki uspjeh za njih s obzirom da ih orjuna vodi. Hrvatski Hajduk bi se borio za prvo mjesto s Dinamom. Za hrvatski Hajduk spremni.

DU
Deleted user
21:30 19.12.2015.

Acidofil hajdučki jogurt ovo je velik korak za tebe. Svatija si da si samo mali jazavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije