Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA SUSPENDIRATI

Habibov rođak pokazao ranu od udarca i teško optužio McGregora!

ožiljak
Foto: Printscreen
1/2
08.10.2018.
u 08:25

- Irski gad me prvi udario. Ali, nisam čekao, odmah sam mu uzvratio - rekao je Abubakar.

UFC 229 završio je masovnom tučnjavom timova Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora, ali se pojavila sumnja da je slavni Irac sve započeo.

Potvrdu za takvu tvrdnju dao je i Habibov rođak Abubakar Nurmagomedov koji je bio u kavezu. On je snimio video u kojem je pokazao da ima ranu na licu koju mu je, kako kaže, zadao McGregor. UFC je objavio da će ovi članovi Habibovog tima biti doživotno suspendirani, a Abubakar Nurmagomedov tvrdi da je to nepravedno jer on nije prvi počeo tučnjavu.

- Irski gad me prvi udario. Ali, nisam čekao, odmah sam mu uzvratio - rekao je Abubakar.

>> Pogledajte ranu od udarca McGregora

Komentara 6

DU
Deleted user
09:09 08.10.2018.

iako je ovdje sve podijeljeno na osi musliman/krscani, moram reci kao krscanin da sve ono sto je pokazao conor je dno dna i da vise ljudskosti i cestitosti ima u nastupu i ponasanjhu ovog drugo, muha...ova kako se vec zove. i bas to je ono sto svi govore, ljudi gube normalnost , cestitiost u oakvoj eu demokraciji i onda netko tko spominje oca i obitelj izgleda kao supermen prema nekome tko samo plazi jezik i mucki tuce.

PH
Pravi-Hrvat
09:31 08.10.2018.

Jedini krivac za ovo sr...e koje se dogodilo je Dana White kao promotor i prvi čovjek UFC-a. Pumpanje atmosfere mu se obilo o glavu. Sad se vadi da je to "američki način" i da je to normalno u profesionalnom sportu.. Neka sad jede što je i zakuhao...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:46 08.10.2018.

Slažem se s @Pravi-Hrvat isključivi krivac za sve loše u UFC -u je Dana Wite od ne pružanja borbi mnogima za pojas, omalovažavanja i nikakvim plaćanjem istinskih prvaka i pravih sportista ( Miočić ) do mješanja stilova sporta ( Conor - Floyd ) i kategorija ( Cormier- Miočić).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije