Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE POSLJEDICE

Granična služba Australije: Ako Novak izgubi na sudu, tri godine neće smjeti u državu

09.01.2022.
u 16:42

"Osoba kojoj je viza otkazana može i najvećem broju slučajeva hoće biti pod zabranom u periodu od tri godine", Associated Press prenosi stajalište Granične službe Australije.

Večeras, točno u ponoć po našem vremenu, očekujemo rasplet dramatične situacije u kojoj je Novak Đoković još od srijede zatvoren u azilantskom hotelu u australskom Melbourneu zato što ga kao necijepljenog australske vlasti nisu htjele kao slobodnog čovjeka pustiti u svoju državu. 

Rasplet će se odviti na saslušanju s Australskim državnim sudom, a tu će se donijeti odluka hoće li Đoković odmah tada biti deportiran u Srbiju ili će pak nastupiti na Australian Openu, prvom teniskom Grand Slam turniru sezone. 

Došli smo do novih saznanja o tome kako bi negativna odluka mogla još drastičnije utjecati na Đokovića i njegovu karijeru. Naime, nakon razgovora sa službenicima iz Granične službe Australije, Associated Press prenosi da u slučaju odbijanja Novakovog zahtjeva ponajbolji tenisač svih vremena neće smjeti doći u Australiju iduće tri godine, što bi gotovo pa definitivno utjecalo na broj njegovih osvojenih Grand Slam naslova u karijeri.

"Osoba kojoj je viza otkazana može i najvećem broju slučajeva hoće biti pod zabranom u periodu od tri godine. Period izuzeća će biti razmaran kao dio bilo koje nove aplikacije za vizu i može biti odbačena u izvjesnim okolnostima, s naglaskom da se svaki slučaj sagledava sa svojim posebnim odlikama", Associated Press prenosi stajalište Granične službe Australije.

Komentara 26

Avatar Majda
Majda
16:53 09.01.2022.

Nije mu to Hrvatska, da se grli sa premijerom,isto zaražen...

DU
Deleted user
16:56 09.01.2022.

Niste preneli i drugi deo izjave australijskog premijera u kojoj on kaže da ako Novak dobije na sudu, i bude smeo da uđe u Australiju, da će ga oni ponovo privesti!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:04 09.01.2022.

Najbolje da mu doživotno zabrane. Ne mogu više ni smisliti da samo on neprestano, svake godine, podiže onaj ogroman pokal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije