Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP

Gorica gubila pa se potpuno razgoropadila protiv trećeligaša

15.09.2021.
u 15:00

Gorica je u prvom dijelu imala velikih problema, unatoč tome što su vodili 1:0 i 2:1, na odmor je s prednosti od 3:2 otišao trećeligaš iz Senja s dva pogotka Tomca te jednim Prizmića

Nogometaši hrvatskog prvoligaša Gorice su na gostovanju u Senju uspješno svladali Nehaj i prošli u osminu finala Hrvatskog kupa. Ova utakmica, nije bila bilo kakva te je odmah postala jako snažan kandidat za najbolju kup utakmicu sezone, bez obzira na to u koliko smo ranoj fazi.

Gorica je u prvom dijelu imala velikih problema, unatoč tome što su vodili 1:0 i 2:1, na odmor je s prednosti od 3:2 otišao trećeligaš iz Senja s dva pogotka Tomca te jednim Prizmića.

Međutim, momčad Krunoslava Rendulića se u drugom poluvremenu apsolutno razgoropadila i pokazala zašto postoji dva ranga razlike između ova dva kluba. Do 54. minute su već okrenuli rezultat i vratili se u vodstvo, a do kraja su u mrežu Senjana utrpali ukupno sedam pogodaka.

Najraspoloženiji u redovima Gorice bili su Mitrović i Lovrić s po dva pogotka, a još su se u strijelce upisali i Pršir, Svast (ag) i Dieye.

Danas se od 16:00 u 1/16 finala sastaju Bednja i Osijek. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije