Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE EURA

Goluža: Protiv Danske ćemo ostaviti srce na terenu

Goluža
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
22.01.2014.
u 22:19

- Želim dobro pripremiti ekipu i protiv Danske ostaviti srce na terenu. Ne smijemo večeras izgubiti noć. Moramo se dobro pripremiti za Dance - rekao je Goluža.

Hrvatska je s 31:28 svladala Poljsku i izborila polufinale Europskog prvenstva. Hrvatski izbornik Slavko Goluža je nakon pobjede mirno prokomentirao susret.

- Spustio bih euforiju, imamo još dosta igrati. Ušli smo malo nervozno jer smo bili svjesni težine utakmice. Bolji smo od Poljske, a bilo je ključno kad smo se vratili u 5-1 obranu. Pametno smo odigrali u nastavku - rekao je Goluža za HTV.

Sad slijedi Danska.

- Želim dobro pripremiti ekipu i protiv Danske ostaviti srce na terenu. Ne smijemo večeras izgubiti noć. Moramo se dobro pripremiti za Dance.

Damir Bičanić bio je odličan u drugom dijelu.

- Poljska je vrhunska, uigrana ekipa. Ključ je bila obrana 5-1. Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme. U prvom dijelu sam se podredio ekipi, a kasnije je došla do izražaja moja snaga. Ne opterećujem se koliko ću pucati - rekao je Bičanić pa se okrenuo Danskoj.

- Napravili smo veliku stvar. Oni imaju odličnu ekipu i imat će punu dvoranu.

>> Hrvatska je u polufinalu Eura! Pala je Poljska, sad slijedi Danska

Komentara 7

ZA
zani
22:44 22.01.2014.

Bravo momci ! Odlicno ste odigrali. Takticki jako dobro vodjena utakmica. Pogotovo kada smo isli u obranu 5:1 i isto iza toga kada su Poljaci (ili njemacki trener) koristili stari trik sa 3 beka , 2 pivota i desnin krilon da razbiju obranu , a mi se takticki povukli u 6;0 i zbunili Poljake . Triba istaknuti isto borbenost, zelju i fenomenalnog Duvnjaka i odlucnog Bicanica. Ali prvenstveno citava ekipa !

NS
Nemas sta
08:45 23.01.2014.

Previše se forsira taj Duvnjak... nije on zaslužio tolike zasluge za sinoc, jer 6/11 je 55%, znaci svaka druga mu ide u gol... jel to neka igracina? Sebicno sam zavrsava kontre, ide kroz 4 covjeka i kad dobije batine lezi na podu i gleda u zrak... pa normalno dodaj suigracu u istoj ste ekipi... Po meni je Štrlek sinoc bio men of d meč, zabijao je kad je trebalo i vratio samopouzdanje ekipi

Avatar Topgen
Topgen
22:44 22.01.2014.

Svi pate , komentara nema ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije