Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio javnost

Španjolci zbog gospodskog poteza proglasili Modrića velikanom. Pokazao je da ne želi milostinju

Champions League - Real Madrid Press Conference
Andrew Boyers/REUTERS
21.02.2023.
u 12:07

Luka se očitovao o novom ugovoru, ali i progovorio o trenutnoj formi koja je predmet spoticanja u tamošnjim medijima

Madridski dnevnik AS odao je priznanje Luki Modriću nakon jučerašnje press konferencije uoči dvoboja osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i Reala. Već dugo vremena se nagađa hoće li hrvatski maestro dobiti novi ugovor, odnosno produljenje na godinu dana, službene objave još uvijek nema. 

Spomenuti španjolski list zbog Lukinih izjava piše: 'Zbog ovoga je velikan još veći: Modrić priznao pogrešku i poručio da ne želi milostinju'.

- Igram sve bolje nakon svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Pogriješio sam što sam počeo igrati za Real odmah po povratku iz Katara, umjesto da sam prošao poseban program i nužni oporavak. Međutim, osjećam se bolje i vraćam se - rekao je Modrić o nešto lošijoj formi nakon što se vratio iz Katara.

- Što se tiče produljenja ugovora, to želim zaslužiti, a ne da mi se pokloni jer sam legenda ili Luka Modrić. Nitko mi nikada nije ništa poklonio. Ne želim ostati u Realu zbog mojih zasluga iz prošlosti, nego ako imam kvalitetu potrebnu klubu u budućnosti. Što god bilo, Real je klub mog života i to se ne može promijeniti - zaključio je Modrić i oduševio javnost. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije