Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malonogometni kup

Futsal Dinamo pred 500-tinjak gledatelja pobijedio Square sa 3:0

Futsal Dinamo
Facebook
18.02.2016.
u 18:14

- Zadovoljan sam s obzirom na to da je ovo ipak prva utakmica. Smanjili smo broj igrača i mislim da se ipak sada lakše diše, kazao je Martić

U Sutinski vrelima sinoć je odigrana prva utakmica osmine finala malonogometnog Kupa, a Futsal Dinamo pred 500-tinjak bučnih navijača pobijedio je Square sa 3:0.

- Zadovoljan sam s obzirom na to da je ovo ipak prva utakmica. Smanjili smo broj igrača i mislim da se ipak sada lakše diše. Svjestan sam da je moglo biti bolje, ali smatram da na kraju nismo pogriješili u previše toga i da nismo promašili previše šansi. Sada idemo dalje, čeka nas gostovanje protiv Potpićana u Labinu i nadam se da ćemo se u ova dva dana još bolje uspjeti posložiti i biti još spremniji, rekao je trener Futsal Dinama Mićo Martić za službenu stranicu kluba nakon susreta.

Dva gola za Dinamo zabio je Penava, a u strijelce se upisao i Perković.

Komentara 3

BR
braveheart11
21:12 18.02.2016.

ocekivao sam 55 000 gledatelja

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
01:54 20.02.2016.

Bravo dečki i za jučerašnju pobjedu u Labinu! Samo jako!

Avatar Bekrija
Bekrija
18:24 18.02.2016.

Hrvatski klub Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije