Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINSKI SHOWMAN

Fury govorom i pjesmom pridobio Amerikance: Nikad ne sumnjajte u mene, nikad!

Foto: Reuters
1/10
10.10.2021.
u 07:16

- Kao što je rekao John Wayne, načinjen sam od željeza i čelika!

Tyson Fury uspio je svladati Deontaya Wildera u 11. rundi i zadržati titulu WBC-ova prvaka u teškoj kategoriji, a na kraju meča u svom stilu se obratio javnosti.

Iako se našao na tlu u četvrtoj rundi, a potom i u nekoliko rundi kasnije osjetio kakvu bombu ima Amerikanac, svejedno ništa nije prepustio slučaju i ostvario je očekivano. Te time završio trilogiju!

- Kao što je rekao John Wayne, načinjen sam od željeza i čelika - uzviknuo je prvak!

Iako, na engleskom to bolje zvuči jer original kaže "I am made from pig iron and steel baby." U svakom slučaju "pogađa u sridu" jer Fury je nešto posebno. Snaga, inteligencija, brzina, sve to utjelovljeno u divu. Pomalo luckastom. Iako, to je možda preblag opis ovog boksača.

Foto: Reuters

- Bio sam na tlu i ozlijeđen, ali i Wilder je opak borac, čvrst. Posebno nakon što se par puta i sam digao s tla. Odličan meč, dostojan svake trilogije u sportu - kazao je Fury pa dodao:

- Kao što sam već rekao, ja sam najbolji na svijetu, on je odmah iza mene! Nikad ne sumnjajte u mene, nikad. Kad treba, uvijek isporučim!

Potom je naglasio da se u Sjedinjene Američke Države uputio kako bi širio ljubav i poštovanje.

- On to nije želio pa ću moliti za njega.

Zahvalio se i Isusu, a nosio je i kapu s natpisom koji mu je posvećen. Na kraju je pridobio publiku na svoju stranu, posebno kad je zapjevao. Teško je ne simpatizirati ga, teško!

Ključne riječi

Komentara 4

HA
Hanok
14:43 10.10.2021.

Wilder ima desni direkt kao Mike Tyson, ali Fury ima sve. Visinu, težinu, dobar udarac, prima batine kao životinja, a tehnika!? Tehnika je največa još od Lewisa. Plus veliki zafrkant i zna da sport nije sve u životu. Majstor svog zanata.

Avatar Tombstone
Tombstone
15:36 10.10.2021.

Interesantno, ovdje u USA se jako malo ili nimalo ne pise o tome. Najvjerovatnije zato jer liberalni mediji , a takvih je 90% i vise ne vole kad bijelac pobijedi crnca, a jos vise jer je na strani predsjednika Trumpa

HA
Hanok
14:57 10.10.2021.

Uz ovakav boks, MMA izgleda kao sport gdje se muškarci u gačama grle na podu 15 minuta, kao mačak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije