Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI HRVATSKI BOKSAČ

Hrgović najavio: Wilder mora dati maksimum, u pitanju mu je karijera!

Jurica Galoic/PIXSELL
09.10.2021.
u 11:01

Međutim, El Animal malu prednost ipak daje Furyju...

Približava se dugo očekivani okršaj Tysona Furyja (30-0-1) i Deontaya Wildera (42-1-1) za WBC i The Ring naslove teške kategorije, koji će se u noći sa subote na nedjelju odrati u Paradiseu u Navadi. Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović očekuje uzbudljiv meč.

- Treći sudar Furyja i Wildera bit će dosta različit od posljednjeg, Wilder će ovaj put sigurno dati maksimum, jako je motiviran, u pitanju mu je karijera! Mislim da je zadnji put podcijenio Furyja, u meč je ušao opušteno, što je Tyson odlično iskoristio. – izjavio je Hrgović za Favbet.

Bez obzira na Wilderovu volju i ozbiljnost, međunarodni teškaški prvak po WBC i IBF verzijama, prednost ipak daje aktualnom WBC prvaku, „The Gypsy Kingu“.

- Wildera ne treba otpisati bez obzira kako je izgledao u posljednjem meču. Tvrdi da je na pripremama dosta toga promijenio i da ćemo vidjeti njegovo novo lice. Očekujem uzbudljiv meč, ali ipak malu prednost dajem Furyju jer je svjestan Wilderove desnice. Zadnji put ju je dobro neutralizirao, tehnički je dobro potkovan, dosta neugodan borac, koji je dokazao da zaista može primiti i jak udarac, opet stati na noge i vratiti se u borbu.– zaključio je Hrgović za Favbet.

Analitičari Favbet-a također prednost daju „The Gypsy Kingu“, i to ne malu. Na pobjedu Tysona Furyja trenutni tečaj je 1.40, dok je na slavlje izazivača, „The Bronze Bombera“, tečaj visokih 3.10.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pahor
11:14 09.10.2021.

Fury mi je omiljen borac. Izuzetno ga cijenim za razliku od ljigavog wildera koji ne zna primiti poraz. No stavio sam soma kuna na Wildera. Sanjao da u sedmoj Fury pada

RO
roland
12:51 09.10.2021.

Wilderu nije u pitanju karijera, kao što karijera nije u pitanju ni A. Joshui. Borba između Wildera i Joshue će biti zanimljiva i donijet će najveću zaradu! Prije će ljudi to gledati nego meč između Tysona Furya i Oleksandra Usyka. Najveće zanimanje uvijek je bilo kad su se u teškoj kategoriji borila dva Crnca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije