Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franz Beckenbauer

I počasni predsjednik Bayerna kritizirao Guardiolu: 'Pitao sam se što on to radi'

Pep Guardiola
Foto: Twitter
11.05.2015.
u 09:24

– Imamo puno ozlijeđenih igrača, ali Guardiola se odlučio bespotrebno riješiti dvojice nogometaša u zimskom prijelaznom roku

Val kritika usmjeren prema Pepu Guardioli nastavlja se, Španjolac je u ovom trenutku pod velikim pritiskom jer Bayern je u krizi, a svi optužuju upravo njega. Posljednji koji se priključio napadu na Guardiolu je počasni predsjednik bavarskog kluba Franz Beckenbauer. On je kritizirao Pepovu taktiku protiv Barcelone.

– Kada sam vidio taktiku sa tri braniča u zadnjoj liniji – pitao sam se što Guardiola radi. Znao sam da će to biti jako opasno – rekao je Beckenbauer i osvrnuo se na ozljede.

– Imamo puno ozlijeđenih igrača, ali Guardiola se odlučio bespotrebno riješiti dvojice nogometaša u zimskom prijelaznom roku. Poslao je Xherdana Shaqirija u Inter i Pierrea-Emilea Hojbjerga u Augsburg.

Beckenbauer je već prije prvoga susreta protiv Barce izjavio da su Katalonci veliki favorit, a sada još manje vjeruje u prolazak svog kluba.

– Bit će jako teško, ali vidjet ćemo. Tko zna, ako zabijemo rani pogodak i stavimo Španjolce pod pritisak...

>>'Guardiola je kriv za sve, igrači mu više ne vjeruju, a on to nije očekivao!'

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:58 11.05.2015.

Pored toliko "jakih" starih Schwaba u Bayernu, mislim da nikome nece biti lako. Kad ti svi sjede za vratom, (Rummenig, Sammer, Beckembauer, Matheus,..), i svi mogu komentirati kad hoce i sto god hoce, nema tu zivota. Najbolje bi bilo da netko od njih trenira Bayern, tad bi vjerujem sutili jedno 6 mjeseci, a onda bi na gujcu progovorili.

Avatar germanikus
germanikus
13:45 11.05.2015.

Šuška se da će Janez Kekec napustiti Rijeku i preuzeti Bayern!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije