Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJAO UOBIČAJEN POSAO

FOTO Tragične scene s francuskih travnjaka: Radnik Rennesa poginuo na terenu

FRA, Ligue 1, FC Lorient vs Stade Rennes
EXPA/PIXSELL
21.12.2020.
u 07:33

Kada je završio susret i igrači su otišli s terena, radnici, domari, krenuli su obavljati ono što i inače rade - postavljati reflektore za travu

Strašan i tragičan incident zadesio je francusku nogometnu ligu. Naime, ubrzo nakon susreta Lorienta i Rennesa u 16. kolu gdje su gosti slavili s visokih 3:0, više nitko nije mislio na nogomet. 

Kada je završio susret i igrači su otišli s terena, radnici, domari, krenuli su obavljati ono što i inače rade - postavljati reflektore za travu.

Sve bi bilo u redu da 10 minuta kasnije jedan od tih velikih reflektora nije pao na domara domaće momčadi,  a on je, kako prenosi L'Equipe, vrištao od stravičnih bolova. 

Iako je pomoć ubrzo došla, a potom i policija i nesretnik je prebačen u bolnicu nakon što je već na travnjaku dobio prvu pomoć, spasa nije bilo. U bolnici je podlegao ozljedama. 

- Reflektor je pao na njega domara, svima nam je u molitvama - rekao je nakon događaja trener Rennesa, Julien Stephan.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:26 21.12.2020.

Reflektor je pao na njega domara, svima nam je u molitvama -.... VL objasnite mi ovu rečenicu, gramatika izgubljena u prijevodu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije