Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI ASA

FOTO Ovo je možda najvrednija fotografija u povijesti sporta!

Instagram
08.05.2022.
u 22:24

Kakvu ekipu je na jednom mjestu uspio okupiti Mercedes prije utrke u Miamiju...

Mercedes je prije Velike nagrade Miamija u formuli 1 oduševio fotografijom na kojoj su se našla četiri sportska velikana, od kojih su dvojica najveća u onome čime su se bavili i bave, jedan, ako nije, to još uvijek ima priliku postati, a jedan je zaslužan za evoluciju u nogometu po pitanju marketinga i brendiranja.

Možda iz ovog podužeg uvoda nije točno jasno o čemu se radi pa je najbolje "izbaciti" imena te četvorke - Lewis Hamilton, Michael Jordan, David Beckham i Tom Brady. Vjerojatno se radi o jednoj od najskupljih ili najvrednijih sportskih fotografija na svijetu.

Procijenjeno bogatstvo koje ima Hamilton iznosi 285 milijuna dolara, Brady je na 35 manje, Beckham je na vrtoglavih 450 milijuna dolara, a Jordan daleko ispred s 1,6 milijardi dolara. Zajedno, računica je jasna, njihovo bogatstvo jest 2,85 milijarde dolara.

 

 

 

Hamilton i Brady su još uvijek aktivni sportaši, ali dok je Brady najveći NFL igrač svih vremena, britanskom vozaču F1 to će se priznati ako dođe do tog osmog naslova prvaka. O Jordanu ne treba previše, on nije naglavačke okrenuo samo košarku već i sport općenito.

Komentara 2

LA
lajh1985
08:25 09.05.2022.

I za koliko je fotografija prodana kada ste napisali da je ovo najskuplja fotka?

DM
drazen.muhvic
12:09 09.05.2022.

To nikako nije i nikada neće biti najvrjednija fotografija u povijesti sporta. Možda je to sportska fotografija najbogatijih sportaša (bivših i sadašnjih), ali najvrjednija sigurno nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije