Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEVET GODINA

FOTO Modrić se emotivno oprostio od prijatelja nakon što je ostvario transfer: Nedostajat ćeš...

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
STUART FRANKLIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.07.2021.
u 18:53

Francuski branič će za United potpisati ugovor na četiri godine postavši treće pojačanje ovoga ljeta nakon Jadona Sancha i Toma Heatona

Nakon deset godina provedenih u Real Madridu, francuski branič Raphael Varane (28) će karijeru nastaviti u redovima Manchester Uniteda. "Crveni vragovi" su objavili kako su postigli dogovor s "Kraljevskim klubom" oko odštete. Klubovi nisu objavili iznos, no "otočki" mediji navode kako se radi o 50 milijuna eura.

Francuski branič će za United potpisati ugovor na četiri godine postavši treće pojačanje ovoga ljeta nakon Jadona Sancha i Toma Heatona. Varane je stigao u Real Madrid sa 18 godina iz Lensa za 10 milijuna eura.

U dresu španjolskog velikana je upisao 360 nastupa osvojivši čak 18 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka (2014, 2016, 2017, 2018), te tri španjolska naslova prvaka (2012, 2017, 2020). Za francusku vrstu je upisao 79 nastupa i postigao pet golova osvojivši svjetski naslov 2018.

Emotivno se od njega oprostio i naš kapetan Luka Modrić. Objavio je dvije fotografije i napisao:

- Rafita, zadovoljstvo mi je bilo igrati s tobom devet ezona. Ti si vrhunski igrač i čovjek. Želim ti svu sreću u sljedećoj fazi tvoga života. Nedostajat ćeš nam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije