Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV ODMOR

Luka Modrić se vratio na pripreme za svoju jubilarnu 10. sezonu u Realu

Luka Modrić
NordPhoto/PIXSELL
25.07.2021.
u 10:21

U intervjuu za španjolsku Marcu Luka je rekao kako je spreman za svoju jubilarnu 10. sezonu

Nakon uživanja na moru i u godišnjem odmoru, kapetan Hrvatske reprezentacije i igrač madridskog Reala, Luka Modrić, vratio se u Kraljevski klub.

36-godišnji veznjak priključio se klubu na pripremama kojima je započeo svoju jubilarnu 10. sezonu

U intervjuu za španjolsku Marcu komentirao je i ponovni susret s novim/starim trenerom Carlom Ancelottijem koji se vratio na klupu Reala nakon šest godina.

- Jako sam sretan sam ponovno sa svojim suigračima. Drago mi je što se Ancelotti vratio, on je izvrstan trener - kazao je Luka te dodao - vratio sam se s velikim entuzijazmom, želim raditi i imati dobru sezonu. Uzbuđen sam pred desetu sezonu skoro kao pred prvu.-

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije