Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOCKICE SVUDGJE

FOTO Legendarni Kranjčarov dres i u Africi: Njegov broj 19 bio je među najpopularnijima

Ndola: I u Zambiji se nosi hrvatski dres
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
23.01.2023.
u 19:07

Sveukupno je u nacionalnom dresu nastupio 81 put i zabio 15 pogodaka. Posljednju utakmicu odigrao je prije nego što je navršio 30 godina, ali popularnost Nike, kao i njegovog dresa, očito ne jenjava.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je broncu na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru, a prije četiri smo godine u Rusiji slavili srebro. Za vatrene zbog toga znaju u svakom kutku svijeta pa tako i u Africi - na ulicama zambijske Ndole snimljen je čovjek s vrećom na leđima koji nosi kockasti dres.

Na leđima piše Kranjčar, a ispod prezimena broj 19. Dres Nike Kranjčara bio je, uz 'dvojku' Darija Srne, možda i najpopularniji tijekom prvog desetljeća novog milenija. Nekadašnji igrač Dinama i Hajduka za Hrvatsku je debitirao 2004. te igrao do 2013. godine. 

Ndola: I u Zambiji se nosi hrvatski dres
1/5

Sveukupno je u nacionalnom dresu nastupio 81 put i zabio 15 pogodaka. Posljednju utakmicu odigrao je prije nego što je navršio 30 godina, ali popularnost Kranjčara, kao i njegovog dresa, očito ne jenjava. Od 2021. radi kao pomoćni trener u hrvatskoj U-19 reprezentaciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije