Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna atmosfera u Maksimiru

VIDEO Igrači Dinama proslavili naslov s navijačima, fešta trajala do kasno u noć

Zagreb: Slavlje Modrih nastavlja se u fan zoni
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
29.05.2023.
u 08:17

U fan zoni čekali su ih navijači i tamo je nastavljena fešta uz Zaprešić Boyse. A uvjereni smo da su i nakon tog druženja otišli na svoje posebno slavlje, zaslužili su ga.

Dinamo je pokupio svoje medalje i mirno otišao na odmor, sretni su mogli iz Maksimira i igrači Gorice koji ćemo i u novoj sezoni gledati u prvoligaškom društvu.

Vrlo rano počele su se puniti maksimirske tribine, čak je i južna tribina bila popunjena kao rijetko kad. Dinamo se pobrinuo i da navijačima ne bude dosadno dok se čekala utakmica, pa su što uz teren, što video porukama plavima naslov čestitali košarkaš Kruno Simon, skijaš Filip Zubčić, sjajni veslači braća Sinković, bivši vratar Dinama Ivan Kelava, gimnastičar Tin Srbić, hrvač Filip Šačić, sve veliki navijači Dinama.

>> Pogledajte galeriju slavlja

Zagreb: Slavlje Modrih nastavlja se u fan zoni
1/14

Gorica dočekala u špaliru

A velika je bila i momčad Gorice, Željko Sopić najavio je da će njegovi igrači u špliru dočekati plave na travnjaku i tako im čestitati naslov prvaka, stali su Goričani pred izlaz iz maksimirskog tunela i uz plamene jezičke dočekli plave. A cijela sjeverna tribina dočekala ih je s plavom bojom, doista krasan ambijent.

Kevin Theophile-Catherine oprostio se od Dinama, pred početak susreta dobio je poklon od predsjednika kluba Mirka Barišića, a dobio je i zasluženi pljesak krasno ispunjenih maksimirskih tribina, a onda od Bišćana i završne minute. Poklon je dobio i Luka Ivanušec koji je proglašen najboljim igračem plavih u polusezoni. Poklon je dobio i Ivan Bebek, sudac koji je jučer sudio svoju posljednju utakmicu u svojoj iznimno uspješnoj karijeri.

Ni rani pogodak Gorice nije šokirao navijače, imao je Dinamo nakon toga podršku kakvu dugo nije imao, sve tri tribine zdušno su bodrile Bišćanovu momčad.

Na poluvremenu su se na semafori pojavili igrači koji su s ovim dečkima igrali, te čestitali novi naslov prvaka: Arijan Ademi, Komnen Andrić, Kristijan Jakić, Lovro Majer, Petar Stojanović i Mislav Oršić.

Uoči drugog dijela BBB su pozvali Livakovića:

- Livi, ostani!, a to su ponovili i kad je Livaković izašao.

Livaković im je uzvratio pljeskom, ali nemojte pomisliti da je to znak da će ostati.

Otišli i na svoju feštu

Kad je pao mrak na tribinama su upaljena svjetla na mobitelima pa je to još uljepšalo ovu večer, uz krasnu igru i pobjedu Dinama, uz krasnu atmosferu, te dodjelu medalja i pehara, 17. u zadnjih 18 godina, 24. naslov u HNL-u. Medalje je plavima podijelio predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a pehar je kao kapetan podignuo Dominik Livaković s majicom s brojem pet za bivšeg kapetana Ademija. Uslijedio je bučni vatromet i polijevanje pjenušcem, najgore je prošao jedan od strijelaaca Robert Ljubičić, on je doista bio okupan pjenušcem.

Proslavili su plavi ispod sjeverne tribine, s navijčima otpjevali uobičajeni slavljenički repertoar kojeg su završili sa 'za Dinamo dao bih sve'.

No, nije to bio kraj, u fan zoni čekali su ih navijači i tamo je nastavljena fešta uz Zaprešić Boyse. A uvjereni smo da su i nakon tog druženja otišli na svoje posebno slavlje, zaslužili su ga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije