Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NAVIJAČI PLAVIH

Dinamu na naslovu čestitali Kruno Simon, Filip Zubčić, braća Sinković, Tin Srbić...

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
28.05.2023.
u 22:48

Kevin Theophile-Catherine oprostio se od Dinama, pred početak susreta dobio je poklon od predsjednika kluba Mirka Barišića, a dobio je i zasluženi pljesak krasno ispunjenih maksimirskih tribina.

Dinamo je pokupio svoje medalje i mirno otišao na odmor, sretni su mogli iz Maksimira i igrači Gorice koji ćemo i u novoj sezoni gledati u prvoligaškom društvu.

Vrlo rano počele su se puniti maksimirske tribine, čak je i južna tribina bila popunjena kao rijetko kad. Dinamo se pobrinuo i da navijačima ne bude dosadno dok se čekala utakmica, pa su što uz teren, što video porukama plavima naslov čestitali košarkaš Kruno Simon, skijaš Filip Zubčić, sjajni veslači braća Sinković, bivši vratar Dinama Ivan Kelava, gimnastičar Tin Srbić... sve veliki navijači Dinama.

A velika je bila i momčad Gorice, Željko Sopić najavio je da će njegovi igrači u špaliru dočekati plave na travnjaku i tako im čestitati naslov prvaka, stali su Goričani pred izlaz iz maksimirskog tunela i uz plamene jezičke dočekali plave. A cijela sjeverna tribina dočekala ih je s plavom bojom, doista krasan ambijent.

Kevin Theophile-Catherine oprostio se od Dinama, pred početak susreta dobio je poklon od predsjednika kluba Mirka Barišića, a dobio je i zasluženi pljesak krasno ispunjenih maksimirskih tribina. Poklon je dobio i Luka Ivanušec koji je proglašen najboljim igračem plavih u polusezoni. Poklon je dobio i Ivan Bebek, sudac koji je jučer sudio svoju posljednju utakmicu u svojoj iznimno uspješnoj karijeri.

>> Pogledajte proslavu naslova

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije