Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠIO PRAVILO

Fifa opet kaznila HNS i to zbog jednog igrača

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/6
13.07.2018.
u 22:48

Zbog toga će HNS Fifi morati platiti 50.000 švicarskih franaka.

Fifa je ponovno kaznila Hrvatsku, ovog puta jer je jedan igrač prekršio marketinška pravila na SP-u u Rusiji.

Ne navodi se koji igrač, no on je u utakmici protiv Engleske na sportskog opremi nosio logo tvrtke koja nije autozirani sponzor Svjetskog prvenstva.

Zbog toga će HNS Fifi morati platiti 50.000 švicarskih franaka.

Hrvatska - Engleska
1/19

Podsjećamo, Hrvatska je već kažnjena sa 70.000 švicarskih franaka zbog kršenja marketinških prava nakon utakmice s Danskom.

Zaprijetila je Fifa nakon te utakmice i Danijelu Subašiću jer je slavio pobjede u majici s likom Hrvoja Ćustića, no on je pronašao način kako ih prevariti.

Nije Hrvatska jedina kažnjena, kaznu je dobio i Švedski savez zbog istog prekršaja na utakmici s Engleskom u četvrtfinalu.

Hrvatskoj je preostala još jedna utakmica u Rusiji, finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske, nakon čega se za ponedjeljak sprema spektakularan doček u domovini, a više detalja o tome pročitajte ovdje.

>> Pogledajte i tko je policajac koji je darovao Daliću kapu

Komentara 38

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
22:55 13.07.2018.

To nije kazna već punjenje fifinog proračuna .

DU
Deleted user
23:30 13.07.2018.

Samo neka kaznjavaju nama to donosi srecu hihi pa cemo ako Bog da platiti od onih 38 milujuna

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:10 13.07.2018.

Prije prvenstva svi igrači bi trebali dobiti na uvid šta se ne smije i šta je zabranjeno i potpisati da su upoznati...nakon toga sve kazne idu na ime i prezime igrača i njega se tereti za taj iznos. Apsurdno je da HNS plaća zato što nekoga boli đon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije