Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ŠOK U BUNDESLIGAŠU

Evo zašto Smolčić ne može debitirati za Eintracht, čak je i trener iznenađen

firo: 05.07.2022 Football: 1st Bundesliga: Test match Viktoria Aschaffenburg - Eintracht Frankfurt
HMB Media/Claus/DPA
05.08.2022.
u 15:26

'Sretni smo što počinje Bundesliga! Petak navečer, u udarnom terminu, protiv aktualnog njemačkog prvaka' - rekao je austrijski trener, ali nakon što je saznao vijesti u vezi Hrvata, raspoloženje mu se sigurno pokvarilo.

U njemačkoj večeras počinje novo izdanje Bundeslige, na otvaranju prvenstva od 20.30 sati igraju aktualni osvajač Europske lige Eintracht te njemački prvak Bayern.

Ekipi iz Frankfurta se ovog ljeta pridružio bivši Rijekin kapetan Hrvoje Smolčić, ali još uvijek neće imati pravo nastupa. U rutinskoj pobjedi nad Magdeburgom u prvom kolu DFB kupa nije mogao igrati jer je imao kaznu iz prošle sezone, kada je u dresu Riječana zaradio crveni karton na finalnoj utakmici s Hajdukom.

I kada se očekivalo da će hrrvatski stoper debitirati i to protiv velikog Bayerna, stiglo je neugodno iznenađenje. Naime, Smolčić je nakupio devet žutih kartona u HNL-u te nije odradio suspenziju.

Prema propisima UEFA-e, taj dug se mora odraditi neovisno o tome je li igrač prešao u drugu ligu ili klub.

- Smolčić je opet suspendira, dobio je devet žutih kartona dok je igrao u Hrvatskoj, to se odnosi čak i nakon završetka sezone. Eto, i ja još uvijek učim u 48. godini života - rekao je iznenađeni trener Oliver Glasner prije utakmice s Bavarcima.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije