Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni vidovnjak

Evo za koga se mačak Ahilej odlučio da će pobijediti na otvaranju SP-a

Mačak Ahilej
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
14.06.2018.
u 10:40

Ruski Sputnik piše da je mačak, koji je inače gluh, cijelu godinu trenirao i sudjelovao na velikim događanjima tako da je sada konačno spreman za predviđanje rezultata svih utakmica na SP-u

Mačak Ahilej, službeni vidovnjak Svjetskog prvenstva u Rusiji koje se danas otvara, predviđa da će Rusija pobijediti Saudijsku Arabiju u prvoj utakmici u 17 sati. 

Pred mačka, inače stanovnika Ermitaža u Sankt Peterburgu, bile su postavljene dvije posude s hranom pored kojih su bile zastave reprezentacija koje danas na stadionu Lužnjiki u Moskvi otvaraju SP i Ahilej je izabrao rusku trobojnicu.

Mačak Ahilej
1/8

Ahilej je do svjetske slave došao na generalnoj probi za svjetsko prvenstvo, Kupu konfederacija kada je pogodio pobjednike na tri od četiri utakmice.

Ruski Sputnik piše da je mačak, koji je inače gluh, cijelu godinu trenirao i sudjelovao na velikim događanjima tako da je sada konačno spreman za predviđanje rezultata svih utakmica na SP-u.

Ahilej slijedi stope hobotnice Paula koji je postao međunarodna zvijezda kada je točno pogađao rezultate na SP 2010., uključujući i točan odabir kasnijeg pobjednika Španjolske.

Komentara 3

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:59 14.06.2018.

Ahilejov izraz lica dovoljno govori kaj misli o ovim kretenima oko sebe

KR
Krotila
11:03 14.06.2018.

trebali sU stavit malo srdela pred našU zastavU,Hrvatska bi bila prvak garant

PV
prcko.vitamincic
15:31 14.06.2018.

Ovo je jače od Kima i Trumpa i Plenkovića i Mamića zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije