Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA JE ODLUKA

Evo tko će suditi derbi Hajduka i Osijeka na praznom Poljudu, zna se i kada se vraćaju stranci

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
09.04.2024.
u 14:20

Fran Jović je ove sezone već sudio dvoboj Hajduka i Osijeka na Poljudu kada je u listopadu prošle godine Osijek na Poljudu slavio rezultatom 2:0

Nakon četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima, nogometaše Hajduka sada čeka dvoboj s Osijekom na Poljudu. Dva ogleda s Dinamom i onaj u zadnjem kolu s Rijekom sudili su strani suci. U HNL-u je pravdu protiv Dinama dijelio njemački sudac Daniel Siebert, u Kupu je tu čast imao Talijan Fabio Maresca, a jadranski derbi na Rujevici vodio je rumunjski sudac Horatiu Fesnic.

Sada će susret Hajduka i Osijeka koji se igra u nedjelju od 16.30 sati voditi zagrebački sudac Fran Jović. U nadolazećem 30. kolu HNL-a neće biti stranih sudaca, oni se vraćaju u 33. kolu, prvog vikenda u svibnju. Tada će na Rujevici igrati Rijeka i Dinamo.

Fran Jović je ove sezone već sudio dvoboj Hajduka i Osijeka na Poljudu kada je u listopadu prošle godine Osijek na Poljudu slavio rezultatom 2:0. U ovom kolu sastat će se Istra 1961 i Rijeka, a dvoboj će suditi Dario Bel iz Osijeka. Dvoboj Gorice i Dinama u subotu vodit će Patrik Kolarić iz Čakovca.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar barba_arba
barba_arba
17:37 09.04.2024.

Zoran Mamić i brat mu, ako ih puštu priko granice.

Avatar rubinet
rubinet
20:34 09.04.2024.

To će biti veliki sraz. Borba za 3. mjesto u HNL-u. Hajduku dajem prednost.

KU
Kujttim
20:08 09.04.2024.

Članovi udruge Naš Hajduk su izabrali Nadzorni odbor. Nadzorni odbor u kojem je 5 članova, koje nitko ne spominje, je izabrao nekog Lukšu Jakobušića. Lukša je izabrao postavio članove uprave. Smijenili su 4 do 5 trenera, zajedno sa sportskim direktorom,, a sada kad su htjeli staviti Pavića za novog predsjednika, Torcida im je poslala poruku. Sada su ušli u kružni tok i ne znaju izići. Ako stanu izazvati će sudar, a ako pokušaju izići, onda će se izgubiti. Na kraju je najbolje da svih 110.000 članova elektronskim putem izaberu nekoga kome vjeruju jer je očito da članovi ne vjeruju Nadzornom odboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije