Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENADANO

Veliki preokret na Poljudu: Prvi kandidat za predsjednika Hajduka odustao od te pozicije!

Zagreb: Najavljen ovogodišnji WRC CroatiaRally
Marko Prpic/PIXSELL
09.04.2024.
u 12:12

Legendarni vaterpolski vratar odustao je od poljudske fotelje, a Torcida i Naš Hajduk htjeli su distancirati Hajduk od politike. NO je ostao bez rješenja za upražnjeno mjesto, a sada Hajduk mora izabrati novog čovjeka za tu poziciju

Josip Pavić, nekoć proslavljeni vaterpolist, kako se može doznati, ipak neće biti predsjednik Hajduka! Doznala su 24 sata da se na Poljudu dogodio veliki preokret, a sve zbog toga što su Torcida i udruga Naš Hajduk odlučili distancirati klub od politike pa su izrazili negodovanje nakon informacija o imenovanju Pavića za mogućeg predsjednika kluba. Nakon toga je i Pavić odustao od predsjedničke kandidature.

Podsjetimo, na jučerašnjoj press-konferenciji u Hajduku dosadašnji predsjednik Lukša Jakobušić razriješen je dužnosti, a na njegovo mjesto privremeno je zasjela Marinka Akrap, članica Uprave kluba. Predsjednik Nadzornog odbora Aljoša Pavelin potvrdio je da nakon Jakobušićeve smjene klub ima spremnog kandidata za mjesto predsjednika, a da će on na svoje mjesto doći najkasnije za mjesec dana.

Odmah nakon pressice NO počelo se govoriti o Paviću, nekadašnjem vaterpolistu, a danas državnom tajniku u Ministarstvu turizma i sporta. On tu funkciju obnaša od 2022. godine.

Legendarni vaterpolski vratar odustao je od poljudske fotelje, a Torcida i Naš Hajduk htjeli su distancirati Hajduk od politike. NO je ostao bez rješenja za upražnjeno mjesto, a sada Hajduk mora izabrati novog čovjeka za tu poziciju.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Idler
Idler
12:30 09.04.2024.

Znači ni bitno jel stručan i sposoban 😂

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:43 09.04.2024.

" Torcida i udruga Naš Hajduk odlučili " prevedeno " nije levičar i Orjunaš " . Ma marš bagro dalje od Hajduka. Budite navijači i točka.

ZO
Zoran
13:21 09.04.2024.

U svakom slučaju je dobro da Hajduk vodi ulica,oni što uništavaju "svoj" stadion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije