Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROROČANSKA IZJAVA

Kruno Jurčić još u siječnju predvidio debakl Hajduka? 'Što ćemo kad Karoglan krene gubiti?'

ARHIVA - Hajduk zaustavio Zagreb u pohodu na treću titulu dvoranskog prvaka
Sandra Krunic/PIXSELL
09.04.2024.
u 13:16

Bivši trener Dinama vidio je u čemu je problem u igri Hajduka, a sad njegove riječi iz HTV-ovog Stadiona imaju smisla

Nema mira u Hajduku. Smijenjen je predsjednik Lukša Jakobušić, a Mislav Karoglan nakon četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima više nije trener splitske momčadi. Još uvijek se ne zna tko će biti novi predsjednik, a najnovije informacije kazuju da to neće biti Josip Pavić, nekadašnji vaterpolist i aktualni državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta RH. Hajduk ima malo vremena da nađe novog predsjednika, a momčad će do kraja sezone voditi Jure Ivanković, dosadašnji Karoglanov pomoćnik.

Dugo Karoglan na klupi Hajduka nije imao upisan poraz. U oba mandata trebala je proći čak 21 utakmica, a do aktualna četiri u nizu, Karoglan je izgubio samo od Rijeke u prvom kolu proljetne polusezone. Ali, poker koji su Hajduku zadali Lokomotiva, dvaput Dinamo i opet Rijeka, stajao ga je posla. 

Podsjetiti ovdje valja na izjavu Krunoslava Jurčića, bivšeg trenera Dinama koji sada vodi egipatski Pyramids. On je u HTV-ovoj emisiji Stadion emitiranoj uoči početka proljetnog dijela sezone postavio retoričko pitanje - što će biti kada Hajduk krene gubiti pod Mislavom Karoglanom?

- Hajduk mora riješiti dva problema. Hajduk teško stvara šanse. Ako ne bude igrao tečnije i lakše zabijao, imat će problema na malim utakmicama. To je prvi problem Hajduka. Postoji i problem da Karoglan nema još nijedan poraz. Kad dođe do poraza, kako će se reagirati u toj situaciji? Tad samo automatizmi izvlače trenera i ekipu. Hajduk ne igra lako protiv nikoga, zato je možda bolje da na startu igra derbi, gdje će biti maksimalno motiviran. Euforija kod splitskih navijača lako se može okrenuti u drugom smjeru u slučaju poraza. Ljudi koji vode Hajduk su se ozbiljno pripremili i nakon dugo godina Hajduk ide ozbiljno po prvo mjesto - rekao je tada Jurčić u HTV-ovoj emisiji.

Izjava Krune Jurčića sada se pokazala uistinu proročanskom...

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
14:24 12.04.2024.

Problemi su lijepo opisani samo fali izvinjenje Mamicu posto on nije za nista kriv.

LJ
ljudemisi
16:12 09.04.2024.

Orjuna je uništila duh Hajduka na koji smo svi bili ponosni, koji je nekada bio simbol hrvatkog prkosa, danas je orjunaški inkubator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije