Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi slave

Evo što je Olmo odgovorio na pitanje odlazi li iz Dinama

Dinamovci slave naslov
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
26.05.2019.
u 22:19

Mislim da je derbi bio jako dobar, a trener nas je jako dobro napalio, iako za to nije bilo potrebe kad igraš s Hajdukom. Oni su se baš digli dolaskom Oreščanina, igraju dobar nogomet i sad je puno teže igrati protiv njih - istaknuo je Livakovi

U zadnjem kolu Prve HNL Dinamo je u derbiju pobijedio Hajduk s 3:1. Nakon posljednjeg Bebekova zvižduka slavlje plavih moglo je početi.

Momčad iz Maksimira tako je stigla do 20. naslova hrvatskog prvaka od samostalnosti i 30. ukupno u povijesti plavih.

>> Pogledajte kako su dinamovci proslavili naslov

Dinamovci slave naslov
1/22

Bjeličina družina je do pobjede u Maksimiru stigla golovima Gavranovića (2) i Hajrovića, dok je poraz ublažio Caktaš.

- Bila je ovo sjajna sezona, na kraju i pobjeda nad Hajdukom, za naše navijače. Nemam riječi kojima bih opisao našu sreću i koliko volim ove dečke - rekao je trener Nenad Bjelica i dodao:

- Petković nije suspendiran nego ga nisam vidio s dovoljnom energijom za ovu utakmicu i zato nije bio u sastavu.

Vratar plavih Dominik Livaković istaknuo se s nekoliko sjajnih obrana.

- Mislim da je derbi bio jako dobar, a trener nas je jako dobro napalio, iako za to nije bilo potrebe kad igraš s Hajdukom. Oni su se baš digli dolaskom Oreščanina, igraju dobar nogomet i sad je puno teže igrati protiv njih - istaknuo je Livaković i dodao:

- Nakon Rijeke smo mi igrači međusobno popričali i vidjeli gdje smo griješili. Ma, da smo zabili penal, sigurno bismo osvojili i kup.
Dani Olmo možda je odigrao posljednju utakmicu za Dinamo. Za Španjolca se zanima nekoliko klubova...

- Trebamo to proslaviti i vidjet ćemo što će biti. Uvijek je lijepo kada je pun Maksimir i kada je toliko ljudi. Mislim da smo dobro igrali i zasluženo smo pobijedili u derbiju - rekao je Dani Olmo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije