Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO NA IME

Evo kako će Beckham zaraditi 40 milijuna funti, a da ne pomakne prstom

David Beckham
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
23.11.2020.
u 12:41

Bivša engleska zvijezda u novom je izdanju Fife 21 i to verzije "Next-gen" kao ikona, a nalazi se i na naslovnici. Tu je čast imao i prije 23 godine, čime se i sam pohvalio

Jedan od najpoznatijih nogometaša svih vremena definitivno je Englez David Beckham koji je milijune zaradio i na terenima i izvan njih. U igračkoj mirovini osnovao je i svoj klub, a uz njega će dobiti još prihoda. 

Riječ je o poznatoj igrici Fifa 21, koja je napokon dogovorila s Beckhamom da i on bude jedan od likova. Naravno, David je to fino naplatio. 

EA Sports mu je ponudio 30 milijuna funti, a Beckham je to uspio podići na 40 za samo tri godine suradnje. To znači da će tjedno zarađivati 256.000 funti. Nije mu problem predstavljalo ni to što je u prošlosti bio ambasador PES-a, Fifina konkurenta.

Bivša engleska zvijezda u novom je izdanju Fife 21 i to verzije "Next-gen" kao ikona, a nalazi se i na naslovnici. Tu je čast imao i prije 23 godine, čime se i sam pohvalio. 

– Poslije 23 godine... Tako sam ponosan što sam opet na naslovnici – napisao je.

Ovo je možda i najlakši novac koji je Beckham zaradio, ali ne znači i da je zadnji takav. Naime, Netflix se zainteresirao za snimanje dokumentarne serije o njemu.

– Ovo je stvarno genijalan potez Netflixa. Pokazat će sasvim drugu stranu Davida, onu koju javnost vrlo rijetko može vidjeti. S ponosom cijela Davidova obitelj dokumentira njegovu karijeru od dječačke dobi i sve te godine čuvaju sve stare isječke iz lokalnih novina, školske snimke i klupske fotografije – rekao je izvor za strane medije.

Komentara 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:25 24.11.2020.

Eto zasto je trebala korona-panademija,uskoro ako stadioni ne otvore za publiku,nogometasi ce postati amamteri,pogledaj samo sta u clanku pise i bice ti jasno,zasto se lopovske tvrtke(FIFA-UEFA)moraju raspasti,dok u europi imamo 50 milijona gladni ljudi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije