Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI KREĆU

Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske i Maroka

Rijad: Prijateljska utakmica, Saudijska Arabija - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
23.11.2022.
u 09:23

Prijenos utakmice može se gledati na HTV-u 2, kao uostalom i cijeli turnir u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je Maroko, a utakmica u Dohi počinje u 11 sati. Prijenos utakmice može se gledati na HTV-u 2, kao uostalom i cijeli turnir u Kataru.

- Vidjeli smo da je Saudijska Arabija pobijedila Argentinu, da je Tunis remizirao s Danskom. Zato, sigurno je da nećemo ni najmanje podcijeniti Maroko, već ćemo u utakmicu ući maksimalno motivirani i spremni - rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice.

Oprezan je i kapetan Luka Modrić.

- Igrači su im u Chelseaju, PSG-u, Bayernu, morat ćemo izvući najbolje od sebe da ih pobijedimo. Igrao sam u klubovima s marokanskim igračima, imam velik respekt prema njima.

Modrića su novi pitali znali do kada će igrati za Hrvatsku.

- Što se tiče umirovljenja, potpisujem da se odmah umirovim nakon što osvojimo naslov u Kataru. Spreman sam za SP, jedva čekam opet predvoditi Hrvatsku na velikom natjecanju. Svi smo spremni, jedva čekamo da sve krene. Dobro se osjećam, zdrav sam. Imat ćemo opet veliku podršku naših navijača, to nas veseli - rekao je kapetan. 

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije