Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CALCIOLINE

Europski gigant nudi milijune za Marija Pašalića. Vatreni je pred transferom karijere?

Internazionale v Atalanta - Coppa Italia - Quarter-Final - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
10.03.2023.
u 16:48

Atalanta se nalazi na šestom mjestu, pet bodova iza četvrtoplasirane Rome, ukoliko ne izbore Ligu prvaka morat će prodavati prvotimce

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je prema pisanjima talijanskih medija na pragu odlaska u tursku Superligu, tamošnji gigant Fenerbahce želi se pojačati u ljetnom prijelaznom roku, a prva meta je upravo naš ofenzivac. Pašalić je izgubio mjesto u početnoj postavi kod trenera Gasperinija, a Calcioline tvrdi kako je Fener spreman iskeširati barem 25 milijuna eura.

Tolika je vrijednost hrvatskog veznjaka prema uglednom Transfermarktu, ali za očekivati je kako će Atalanta tražiti još više pošto mu ugovor traje do 30. lipnja 2025. godine. Presudan će biti plasman Atalante na kraju sezone, ukoliko se ne uspiju dokopati Lige prvaka to će biti veliki financijski udarac, što znači da će morati prodavati igrače. 

Upravo to žele iskoristiti čelnici Fenerbahcea i dovesti Pašalića u Istanbul, iako mu je u Bergamu dobro, već je tamo pet godina, a ozljeda gležnja ga je izbacila iz momčadi. Ove sezone upisao je 20 nastupa u Serie A, postigao dva gola i još tome dodao dvije asistencije. 

Karijeru je započeo u splitskom Hajduku pa prešao u Chelsea koji ga je slao na posudbe u Milan, Monaco, Spartak i Elche, da bi se naposlijetku skrasio u Atalanti. 

 

Komentara 3

ST
Startrack
11:40 13.03.2023.

Cuj gigant pa kad citas text kaze Turska.

DM
drago.miota
00:01 11.03.2023.

Evropski Gigant!!hahahahahaha a šta je osvio ništa kao što Pašalič nije veliki igrač

VE
Verwoerd
22:56 10.03.2023.

europski gigant, broj europskih trofeja nula, broj nastupa u finalima europskih natjecanja nula, broj nastupa u polufinalima europskih natjecanja nula, ali prema ovim novinama to je europski gigant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije