Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE

DTSM: Rožić sa službenim vozilom Dinama doživio prometnu, klub šuti zbog kaznene prijave

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.08.2020.
u 15:55

"Miroslav Rožić na račun Dinama vozi zamjensko vozilo dok je službeno na popravku i kao predsjednik Nadzornog odbora ne vidi problem u tome što se uz Dinamo vežu optužnice od izvlačenju preko 300 milijuna kuna", stoji u priopćenju

Udruga navijača "Dinamo – to smo mi" objavila je priopćenje u kojem se tvrdi da je zataškana prometna nesreća u kojoj je sudjelovao predsjednik Nadzornog odbora kluba Miroslav Rožić.

"Predsjednik Nadzornog odbora Dinama Miroslav Rožić nedavno je imao prometnu nesreću sa službenim vozilom Dinama. Odgovor na pitanje zašto iz Uprave Dinama nisu našli potrebu o tome obavijestiti javnost očigledno leži u kaznenoj prijavi koja je protiv njega i nepoznate osobe u klubu podignuta zato što Rožić nije imao pravo koristiti službeno vozilo kluba, ali niti službenu karticu kluba. Kako nam je u neslužbenim kontaktima potvrđeno DORH i policija počeli su obradu na temelju “anonimne” prijave.

Za to vrijeme, Miroslav Rožić na račun Dinama vozi zamjensko vozilo dok je službeno na popravku i kao predsjednik Nadzornog odbora ne vidi problem u tome što se uz Dinamo vežu optužnice od izvlačenju preko 300 milijuna kuna.

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da se u Dinamu nezakonito troše sredstva kluba, sjetimo se samo slučaja Varga gdje se na Dinamovu karticu “peglali” laptopi, mobiteli i PlayStationi kojima su se plaćale usluge krivotvorenja SMS poruka. Kako je tada, kada se sve otkrilo, rekao bjegunac od pravosuđa Z. M., novac je vratio njegov brat, također osuđenik za krađu novca iz Dinama, Zo. M., kojeg se može vidjeti i na klupi kluba", stoji u priopćenju.

Komentara 4

TO
Tomi
19:51 17.08.2020.

DTSM=Zlocinacka udruga

VK
vječni krojf
22:51 17.08.2020.

Morali bi se zvati ZTSM(zločinci to smo mi).

HR
hr76
19:03 17.08.2020.

Sve potjerati iz nadzornog odbora. Nakon što zajedno s gazdom nadoknade štetu, naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije