Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
33. pobjeda Warriorsa

Gledatelji u Dallasu uživali u drami, Curry ponovno ozlijeđen

Stephen Curry
Foto: Reuters/Pixsell
06.01.2016.
u 10:35

Sredinom treće četvrtine protiv Lakersa Curry je morao napustiti igru zbog udarca u lijevu nogu. On je i prošlog tjedna propustio dva susreta zbog ozljede.

Četiri utakmice odigrane su sinoć u NBA ligi. Posebno uzbudljivo bilo je u Dallasu gdje su domaći Mavericksi tek nakon dva produžetka slavili protiv Sacramento Kingsa (117:116).

Deron Williams (25 koševa) i Dirk Nowitzki (23 koša) predvodili su domaćine dok je Sacramentov DeMarcus Cousins (35 koševa, 15 skokova) bio najefikasniji igrač utakmice.

Golden State Warriorsi upisali su 33. ovosezonsku pobjedu (uz samo dva poraza), i to na gostovanju kod LA Lakersa (109:88). Blistao je u pobjedničkom sastavu Klay Thompson (36 koševa) dok se je u domaćoj momčadi najefikasniji bio Clarkson (23 koša).

Najbolji igrač prvaka, Stephen Curry, postigao je 17 koševa, a sredinom treće četvrtine morao je napustiti igru zbog udarca u lijevu nogu. On je i prošlog tjedna propustio dva susreta zbog ozljede.

New York Knicksi slavili su na gostujućem parketu protiv Atlanta Hawksa (107:101), dok su Chicago Bullsi bili bolji od Milwaukee Bucksa sa 117:106.

Rezultati:

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 88:109

Dallas Mavericks - Sacramento Kings 117:116 (2p)

Atlanta Hawks - New York Knicks 101:107

Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 117:106

>>Bojan Bogdanović ostvario 'double double', ali Netsi su ponovno razočarali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije