Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokupio infekciju

Drama plivačke legende - Thorpe ne može micati ruku!

'Australian Olympic swimmer Ian Thorpe walks poolside after finishing second in the 200m freestyle event at the Brisbane Aquatic Centre, in this file picture taken July 6, 2004. Thorpe ended months of
Foto: 'GREG WHITE'
08.04.2014.
u 14:25

Ian Thorpe (31), vlasnik pet zlatnih olimpijskih medalja proživljava životnu dramu, tijekom operacije ramena pokupio je virus te je vrhunskom plivaču lijeva ruka posve izvan funkcije! A čak mu prijeti da tako ostane doživotno.

Thorpe se trenutno nalazi na odjelu intenzivne njege u bolnici u Sidneyu, a njegovi najbliži suradnici i prijatelji strahuju da se neće oporaviti, prenose otočki mediji. 

Ianov otac otkrio je medijima da se njegov sin u veljači borio s depresijom. Pomoć je zatražio početkom 2014, nakon što je pronađen potpuno dezorijentiran u blizini roditeljske kuće u Sydneyu jer je uzeo kombinaciju antidepresiva i lijekova protiv bolova. 

Pamtimo i njegov neuspješan pokušaj povratka plivačkoj karijeri uoči Olimpijskih igara u Londonu 2012., a Thorpe je nakon svega otišao na medicinsku procjenu, a potom je ušao i u rehabilitacijski program za odvikavanje od alkohola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije