Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči SP-a

Drama hrvatskog jedriličara! Kormilo mu probilo slezenu

Šime i Mihovil Fantela
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/5
01.10.2019.
u 17:06

Mihovil je prošli petak na službenom treningu reprezentacije na Ženevskom jezeru pao na hvatište kormila jedrilice koje mu je teško ozlijedilo slezenu

Šime (33) i Mihovil Fantela (29) trebali su početkom prosinca na Novom Zelandu na Svjetskom prvenstvu u jedrenju u klasi 49er braniti naslov prvaka. No to se neće dogoditi jer se mlađem Mihovilu dogodila bizarna ozljeda.

Naime, Mihovil je prošli petak na službenom treningu reprezentacije na Ženevskom jezeru pao na hvatište kormila jedrilice koje mu je teško ozlijedilo slezenu.

Foto: Miranda Cikotić/PIXELL

- Hitno je operiran. Operacija je prošla dobro i Miho se oporavlja pa bi za koji dan mogao doći u Zadar gdje će biti na rehabilitaciji dva mjeseca - rekao je otac i trener Edo Fantela za portal 057info.

Braća Fantela izborila su Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine. Nastup na Igrama ne bi trebao biti upitan.

- Nastavljamo olimpijski ciklus priprema - kaže otac Fantela.

Kapetan reprezentacije Šime Fantela nije bio na treningu na kojemu se brat ozlijedio. Cijela obitelj sada je uz Mihu koji se u Švicarskoj nastavlja liječiti.

Lani na SP-u u Aarhusu braća Fantela osvojili su zlato i bili su favoriti uoči natjecanja na Novom Zelandu. No sada neće moći obraniti svjetski naslov, ali vjerujemo kako će u Tokiju ponovno juriti za zlatom.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:15 01.10.2019.

puno zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije