Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dolaze bivše pobjednice, ali i Konjuh i Fett

14.05.2021.
u 21:41

Mirjana Lučić, današnja Baroni, osvojila ga je dva puta (1997. i 1998.), a to više nije uspjelo nijednoj Hrvatici. No od 7. do 12. lipnja pruža im se nova prlika. Riječ je o Croatia Bol Openu, WTA 125 turniru tenisačica koji je uvijek jači od drugih turnira te razine. Zato što je dobro organiziran i zato što ljepota Bola očarava sve koji ga posjete...

– Budžet nam nikad nije bio manji, sponzora nikad nije bilo manje, a igračice su bolje nego ikad prije – u jednoj je rečenici sažeo aktualni trenutak bolskog turnira njegov direktor Feliks Lukas.

Ovo će biti 15. izdanje tog turnira (lani ga zbog pandemije nije bilo), a peto kojem je na čelu Lukas, pa direktor zna o čemu priča. No predstavljanje turnira u zagrebačkom hotelu Dubrovnik započeo je ljepšim informacijama:

– Dolaze nam najbolje tenisačice Švedske, Nizozemske, Belgije, Slovačke i Crne Gore, a ono što mene posebno veseli je činjenica da nam se vraćaju bivše pobjednice Mandy Minella iz Luksemburga, Aleksandra Krunić iz Srbije i najbolja slovenska tenisačica, dvostruka bolska šampionka Tamara Zidanšek.

No zvučnim imenima tu nije kraj, na popisu prijavljenih su i Sara Sorribes Tormo, Rebecca Peterson, naša Amerikanka Bernarda Pera, Eugenie Bouchard... S pozivnicama bi mogle nastupiti Ana Konjuh i Jana Fett koje su došle i podržati turnir, te Argentinka Nadia Podoroska koja je ovih dana pobijedila Serenu Williams na turniru u Rimu.

– Znamo da u ovim teškim vremenima nije lako organizirati turnir i zato sve pohvale organizatorima, nama taj turnir uistinu puno znači. Ja sam 2016. stigla do polufinala i samo me je ozljeda spriječila da učinim više. Iskreno, nadam se da ću ove godine ostati dulje u Roland Garrosu i da neću dolaziti u Bol, ali ovom turniru ću se uvijek vraćati – istaknula je Konjuh, a slično je govorila i Fett koja je oduševljena Bolom i odličnom organizacijom.

– Ovo mi je jedan od najdražih turnira – rekla je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije