Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI

Đokovićev otac objavio prepisku s Novakom: 'Rekao sam mu samo jedno'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
01.08.2021.
u 09:40

Srbijanska javnost, a pogotovo tabloidi prepuni su komentara na račun Đokovićeve igre, a sada se oglasio i njegov otac.

Novak Đoković i cijela Srbija još uvijek se oporavlja od šoka. Podsjetimo, prvi reket svijeta i favorit za zlato iz Tokija se vraća - praznih ruku! 

Đoković je prvo izgubio oba polufinala (i single i parove) u petak, da bi jučer prvo izgubio od Španjolca Pabla Carrena Buste u meču za broncu, zatim i odustao od nastupa u parovima s Ninom Stojanović te tako ostao bez ijedne medalje.

Srbijanska javnost, a pogotovo tabloidi prepuni su komentara na račun Đokovićeve igre, a sada se oglasio i njegov otac.

Gostujući u emisiji "Biznis priča"  Srđan Đoković,kazao je kako je savjetovao sinu samo jedno - da ne ide u Tokio. Kaže nije mu to trebalo nakon napornog ljeta i osvajanja dva Grand Slama. Đokovićev otac zatim je voditelju pročitao poruke koje je razmijenio sa sinom.

'Noks, ja ga zovem Noks, ako ti znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Prije svega dug je put, druga zona, nema gledatelja, opet izolacija, i bez gledatelja to nije to, to nije olimpijada. Voli te tata', napisao je Srđan sinu.

Komentara 49

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:40 01.08.2021.

Patim jer u VL nisam procitao jos niti jedan clanak o nekoj tetki voljenog Noleta!

ZZ
Zeko_zna
09:42 01.08.2021.

Eto zašto su ovi Đokovići luzeri!.. laž im je u krvi

FR
franjo2
10:45 01.08.2021.

Novaku Đokoviću i njegovom ocu treba trajno zabraniti ulazak u Hrvatsku jer javno veličaju četničke zločince. Video dokaza ima na pretek!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije