Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća podrška

Jelena Đoković objavom podržala supruga i oduševila pratitelje:"Kakva predivna žena i divna podrška"

Foto: IPA/PIXSELL
1/8
31.07.2021.
u 22:00

Supruga tenisača Novaka Đokovića (34), Jelena Đoković (35) oglasila se na svojem Instagram profilu nakon mjesec i pol dana kako bi podržala supruga budući da ove godine nije mogla putovati s njim na Olimpijske igre u Tokiju.

Supruga tenisača Novaka Đokovića (34), Jelena Đoković (35) oglasila se na svojem Instagram profilu nakon mjesec i pol dana kako bi podržala supruga budući da ove godine nije mogla putovati s njim na Olimpijske igre u Tokiju.

Foto: Instagram/ jelenadjokovicndf

-Pozdravljam sunce, trčim s vukovima, plešem pod zvijezdama. Naprijed Nole i tim Srbija, napisala je Jelena i poželjela sreću suprugu i predstavnicima Srbije na Olimpijskim igrama, a pozirala je u sportskoj opremi.

Poruka je oduševila brojne pratitelje koji su se pridružili njenim željama, a uputili su joj i brojne komplimente.

"Prirodna ljepota, zračiš", "Kraljica", "Kakva predivna žena i divna podrška, bravo Jelena", "Prelijepa i inteligentna", samo neki od komentara.

Podsjetimo, Jelena je jedna od največih navijača svog supruga Novaka, no zbog siruacije u Tokiju ovoga puta nije mogla ići na Olimpijske igre s njim, iako je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj Novak pozira s djevojkom koja neodoljivo podsjeća na Jelenu, no ispostavilo se da se ipak radi o alžirskoj plivačica Amel Melih, a razliku je teže primijetiti zbog maske.

 

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

 

 

 

Komentara 7

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:36 01.08.2021.

Mi u Dubravi mislimo, da VL donosi premalo novosti o Noli! Nole je ipak netko i nesto, tako da i treba da stavi ostale dogadjaje u svijetu u sjenu! A tek najnovije novosti o njegovoj zeni...to je nesto za nase oko i za dusu! Koga briga za novosti iz EU ili SAD?

TI
timon4
05:41 01.08.2021.

Koliko dnevno tekstova o tom dokovicu! Vise nego o svim hrvatskim sportasim zajedno. Zalosno

Avatar mikioni
mikioni
09:54 01.08.2021.

Jel bila sama doma dok je Nole bio u Tokiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije