Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Đoković u suzama spominjao obitelj i Boga: "Imam druge prioritete, otac sam..."

Tennis: US Open
Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.09.2021.
u 19:40

"Bog i anđeli podržavali su me svih ovih godina i na tome sam im vječno zahvalan. I zbog toga sam i ovdje"

Ruski tenisač Danil Medvjedev pobjednik je posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena nakon što je u finalu sjajnom igrom porazio prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6-4, 6-4, 6-4.

Nakon susreta, Novaka smo vidjeli u izdanju u kakvom ga rijetko viđamo. 

- Naravno da me boli, čovjek sam i imam emocije, ali podsjećam sebe koliko nevjerojatnu sreću imam u životu. Bog i anđeli podržavali su me svih ovih godina i na tome sam im vječno zahvalan. I zbog toga sam i ovdje, da se razumijemo. Ima još stranica koje ću ispisati.

Na kraju, još uvijek u suzama, spomenuo je obitelj.

- Naravno, život je potpuno drugačiji. Ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kad pogledate život u cjelini. Želio bih više biti s djecom, to sam sebi obećao jer me dsustvo jako boli. Uh, oprostite -  izgovorio je Novak jedva.

Medvjedev je tako postao tek treći Rus, nakon Jevgenija Kafeljnikova i Marata Safina, osvajač Grand Slam trofeja.

Tennis: US Open Sep 12, 2021; Flushing, NY, USA; Daniil Medvedev of Russia celebrates with the championship trophy after his match against Novak Djokovic of Serbia (not pictured) in the men's singles final on day fourteen of the 2021 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports Danielle Parhizkaran
Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jadnatikoza
21:30 13.09.2021.

Ko da nemamo dosta svojih lažnih katolika, sad još moramo čitat i o lažnom pravoslavcu. Kad je u Srbiji onda je sa četnicima, kad je vani druži se sa Hrvatima ko Jugoslaven a po potrebi je zmija, pile i agent tajne sile

GU
General_U
21:59 13.09.2021.

Odera ga rus ka musa jarca. A dobro znamo kako musa dere jarca nabije ga na ..... i jarac se sam dere...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:53 14.09.2021.

Papak ne zna podnijeti poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije