Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao broj jedan

Đoković sletio u Zadar: Hrvatska je od danas sportski centar svijeta

Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.06.2020.
u 15:10

Prije svega radujem se što ću prvi put biti u Zadru. Ovaj turnir poslat će divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima sletio u Zračnu luku Zadar. 

Njemu će ovo biti prvi posjet Zadru (iako često ljetuje na hrvatskoj obali), a u zračnoj luci dočekala ga je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je tom prigodom poželjela dobrodošlicu Novaku i pratnji:

- Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku! Zahvalni smo što je Adria Tour ovaj vikend u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promidžba za Hrvatsku. Vjerujem da će vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar HTS-a na kojem se igra turnir. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobijedi.

Novak Đoković i supruga Jelena
1/3

Adria Tour nastao je na Novakovu inicijativu s idejom da se preko Jadranske turneje promoviraju sport, pozitivne vrijednosti, korektnost, ali i humanost.

Dio novca od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni i Petar Grašo, a treće večeri bit će koncert iznenađenja.

Ususret dolasku u Hrvatsku Novak je izjavio:

- Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir poslat će divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta.

Ključne riječi

Komentara 21

BI
billynik
21:27 16.06.2020.

Koji pretenciozni naslov.

DU
Deleted user
16:04 16.06.2020.

Koja dobrodoslica!

PR
pravednik2
16:25 16.06.2020.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije