Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE TENZIJE

Đoković o tome kako je potjerao Srbina s tribina: Strašno me naljutio, rekao sam da popričaju s njim

US Open - Quarter Final Djokovic v Fritz
Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
06.09.2023.
u 09:34

Srpski tenisač potpuno je izgubio živce nakon vikanja svog navijača. Potjerao ga je s tribine

Burno je bilo na meču Novaka Đokovića i Amerikanca Taylora Fritza, srpski teniski as poludio je na svog navijača i tražio da ga se udalji s tribina. Usred jednog gema Đokovićev navijač viknuo je "aut", što je dekoncentriralo Đokovića i potpuno ga razbjesnilo.

Ljutiti Đoković nakon toga bio je potpuno dekoncentriran te je dopustio suparniku da napravi break. Đoković je na to potpuno poludio na svog navijača, počeo se na njega derati na srpskom da napusti tribine. Ubrzo su zaštitari ispunili želju ponajboljem tenisaču svih vremena.

VEZANI ČLANCI:

– Utjecalo je to na mene. To je stiglo iz boksa u kojem su sjedili neki moji prijatelji, ali ne znam tko je točno viknuo, bio sam strašno iznerviran. Rekao sam mojima da popričaju s njim, ha-ha-ha! Iznerviralo me je kada je reagirao. Uglavnom mi to ne smeta, ali u trenutku kada ste pod jakim stresom, sve vam smeta i reagirate. Ali, drago mi je kada se publika aktivira jer znači da je dobar meč. Platili su kartu i želite prirediti im show. Zato je danas došlo do interakcije s tim navijačem – objasnio je Đoković svoj potez. 

Video događaja možete pogledati OVDJE

VIDEO: Najjača ruka svijeta je Hrvat! Rino Mašić postao svjetski prvak u obaranju ruke

Ključne riječi

Komentara 5

NV
novo vriijeme
14:57 06.09.2023.

Ima pravo, navijao je na pogrešan način.

MC
MCA
10:22 06.09.2023.

ma sto je njemu jedan navijaci, nula?

Avatar Moodleen
Moodleen
16:19 06.09.2023.

Nema dana bez đokovičanja i opančarenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije