Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u tri seta

Dodigov drugi naslov na Roland Garrosu: U finalu bolji od Pavića

Ivan Dodig
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
07.06.2018.
u 16:51

Dodig je tako ponovio uspjeh iz 2015. kada je u paru s Marcelom Melom osvojio Roland Garros.

Hrvatsko-tajvanski par Ivan Dodig i Latisha Chan osvojili su drugi Grand Slam sezone - Roland Garros.

Oni su u finalu pobijedili sa 6:1, 6:7, 10:8 hrvatsko-kanadsku kombinaciju Matu Pavića i Gabrielu Dabrowski.

U prvom setu Dodig i Chan su čak tri puta oduzimali servis hrvatsko-kanadskom paru te lakoćom za 27 minuta dobili prvi set.

U drugom setu oba para servis su sigurno držala do osmog gema kada hrvatsko-tajvanski par odlazi na 5:3 te do prilike da servira za meč. No, tada Pavić i Dabrowski rade prvi break u meču i vraćaju se u igru. Na kraju je odlučivala 13. igra gdje su Dodig i Chan krenuli sjajno i poveli 5:1, no nakon toga nisu osvojili nijedan poen te su Pavić i Dabrowski dobili set sa 7:6.

U odlučujućem setu Dodig i Chan su imali konstantnu prednost te na kraju slavili s 10:8

Dodig je tako ponovio uspjeh iz 2015. kada je u paru s Marcelom Melom osvojio Roland Garros.

Komentara 3

MO
mobitel20
17:20 07.06.2018.

Cestitka Dodigu ! A i Tajlandjanki, nije losa. Pavic je moj lokalac i krivo mi je sto je dvostrukom poklonio mec loptu, ali osvojit ce parove s Marahom. Drago mi je i zbog Ivana. Bas je dobro kada kao navijac ustvari ne mozes izgubiti, zar ne !? Eee da su nam neKulturnjaci barem stoti dio za ponos, bilo bi jos bolje duhovno stanje nacije. Ovako , dok nas sportasi proslavljaju, razni frljici,grlici,bresani,kekini,tomici, pofu.kani, matule, nede raukarke itd, itd.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
17:02 07.06.2018.

Odličan meč! ... kakav bi to bio par za Davis Cup: Dodig-Pavić... !

DU
Deleted user
20:45 07.06.2018.

Volim Pavića ,al Dodiga još više iako sam baš Hrvat iz ZGa ,jednostavno mi je drag kao čovjek i neka je osvojio.Mati želim da osvoji drugo finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije