Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Umag Open

Serdarušić i Škugor s pozovnicama, dolaze i Edmund, Rubljev, Cecchinato...

07.06.2018.
u 13:29

Svoj dolazak najavili su tako Kyle Edmund, najbolje rangirani britanski tenisač, koji je i jedan od glavnih favorita na ovogodišnjem Plava laguna Croatia Openu u Umagu

Umag će i ove godine biti središte dobrog tenisa. Od 13. do 22. srpnja domaća, ali i strana teniska imena okupit će se u Istri. Svoj dolazak najavili su tako Kyle Edmund, najbolje rangirani britanski tenisač, koji je i jedan od glavnih favorita na ovogodišnjem Plava laguna Croatia Openu u Umagu.

Ne samo zbog svog ATP plasmana (17. igrač svijeta) već i činjenice da mu je zemljana podloga omiljena. Iza Kylea je uspješna godina u kojoj je ušao u polufinale Australian Opena, četvrtfinale Masters 1000 turnira u Madridu i finale u Marrakechu, a pokušat će to nadograditi na umaškom turniru. Uz njega tamo će biti i branitelj naslova Andrej Rubljev, Damir Džumhur, Marco Cecchinato, srbijanski reprezentativci u Davisovu kupu Krajinović i Lajović i mnogi drugi.

No dvije od tri pozivnice za glavni turnir već su određene za domaće tenisače. Prvi je Nino Serdarušić, 21-godišnjak koji je nedavno probio granicu Top 200 i igrao prvi finale Challengera u karijeri (Ostrava). Drugi je Franko Škugor, reprezentativac u Davisovu kupu koji se ove godine može pohvaliti prolaskom kvalifikacija i prvog kola ATP turnira u Delray Beachu uz poraz u otvorenom meču protiv polufinalista Australian Opena Hyeong Chunga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije