Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao do rekorda

Dodavač New Orleans darovima iznenadio suigrače, trenere...

Drew Brees
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.12.2018.
u 13:29

Želio sam učiniti nešto posebno za one koji su mi pomogli postići rekord - poručio je Brees

Dva mjeseca nakon što je postao novi rekorder NFL lige u američkom nogometu s najviše osvojenih jarda, dodavač New Orleans Saintsa Drew Brees (39) iznenadio je posebnim darovima bivše i sadašnje suigrače, trenere i mentore koji su mu pomogli ostvariti rekord.

Brees je sastavio listu od 174 osobe koje su imale važnu ulogu u njegovoj karijeri i svakoj od njih je poslao pismo zahvale, te posebnu loptu. Lopte su napravljene za svaku osobu posebno s njihovim imenom i doprinosom na putu do Breesova rekorda. 

- Želio sam učiniti nešto posebno za one koji su mi pomogli postići rekord - poručio je Brees dodavši:

- Svladale su me emocije i morao sam nešto učiniti. Nakon što sam oborio rekord počeo sam razmišljati o svim momcima koji su imali ruke u tome.

U akciji prikupljanja podataka i adresa pomogli su mu i čelnici kluba generalni menadžer Saintsa Mickey Loomis i direktora za komunikacije Doug Millera.

- Nije bilo lako pronaći sve njihove adrese, a željeli smo da pokloni stignu do Božića - dodao je Brees.

Na listi se našao i doktor Jamesa Andrewsa koji mu je 2006. godine operirao rame i spasio karijeru. 

Breesov potez oduševio je njegove prijatelje i suradnike.

- Nisam mogao vjerovati kada sam dobio loptu s mojim imenom. Još uvijek sam bez riječi - kazao je 'running back' Mike Karney, dok je 'tight end' Josh Hill dodao: 

- Ne čudi me što je to učinio jer je uvijek razmišljao o momcima oko sebe. To je bila zgodna gesta koju je učinio za sve.

Hvatač Tre'Quan Smith poručio je kako će loptu posebno čuvati.

- Ona ide u moju mušku jazbinu - kazao je sa smiješkom.

Dodavač Saintsa je početkom listopada stigao do brojke od 72.103 osvojenih jarda prestigavši rekord legendarnog Peytona Manninga koji je tijekom karijere sakupio 71.940 osvojenih jarda. U posljednja dva mjeseca Brees je dodao još 1.477 jardi i sada ima 73.580.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije