Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goran tomić, trener rijeke

Dobili smo samopouzdanje nakon Lokomotive

storyeditor/2022-02-11/PXL_050222_91789007.jpg
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/2
12.02.2022.
u 22:00

– Spremit ćemo se za Osijek, ta pobjeda nad Lokomotivom bila nam je jako potrebna zbog samopouzdanja. Idemo dalje – rekao je trener Riječana Goran Tomić nakon te utakmice

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Osijeka u Gradskom vrtu (17.30 sati) u utakmici 23. kola Prve lige.

Ono što je dobro za njih jest da imaju pobjedu 3:2 protiv Lokomotive iz prethodnog kola nakon što su proljetni dio prvenstva otvorili porazom od Dinama.

– Spremit ćemo se za Osijek, ta pobjeda nad Lokomotivom bila nam je jako potrebna zbog samopouzdanja. Idemo dalje – rekao je trener Riječana Goran Tomić nakon te utakmice.

No kombinirana momčad Rijeke, sastavljena od igrača s manjom minutažom i juniora, poražena je u zatvorenoj trening-utakmici od slovenskog drugoligaša Ilirije (0:1). Nadaju se u kvarnerskom sastavu da to neće puno utjecati na prvenstvo. Ipak, ta utakmica donijela je nešto loše. Naime, Iker Pozo, igrač koji je stigao na Rujevicu na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa, na toj se utakmici ozlijedio. Španjolac je ozlijedio koljeno, morao ranije izaći iz igre i još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna.

Igrat će se tako bez njega u Osijeku, ali to nije razlog za brigu jer u sjajnoj je formi Robert Murić koji je bio dvostruki strijelac protiv Lokomotive, ali i Andres Solano koji je odličan na desnom boku. Mladi Kolumbijac bio je dojmljiv u svom debiju. Solano je nakon odlaska Tomečaka odmah uskočio na desni bok i dokazao se.

Recimo i to da je Rijeka trenutačno treća momčad Prve HNL. Ima isti broj bodova kao i drugoplasirani Osijek protiv kojeg igra (43). No Rijeka, kao i prvi Dinamo, ima najviše pogodaka ove sezone (45), a u njezinim redovima je i drugi strijelac Prve HNL – Josip Drmić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije