Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Do daljnjeg odgođene utakmice Crvene zvezde sa splitskim klubovima

Vaterpolo lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
18.02.2019.
u 19:05

Klubovi sudionici podržali su nastavak Regionalne vaterpolo lige

U ponedjeljak je održana izvanredna sjednica UO Regionalne vaterpolo lige u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije, a doneseni su sljedeći zaključci:

- Još jednom se najoštrije osuđuje incident u kojem su napadnuti igrači VK Crvena Zvezda u Splitu.

- Obzirom na zamolbu VK Crvena Zvezda da se njihove utakmice ne igraju u Splitu vezano uz traumu napadnutih igrača, a uzevši u obzir da VK Mornar ne snosi odgovornost za događaj, utakmice VK Crvena Zvezda sa splitskim klubovima VK Mornar i VK Pošk se odgađaju do daljnjega.

- Iskazana je podrška daljnjem natjecanju u okviru Regionalne vaterpolo lige koju i dalje podržavaju svi klubovi sudionici.

- Sljedeća sjednica UO RVL održat će se 12.03.2019. godine za vrijeme odigravanja utakmice Svjetske lige Hrvatska-Srbija u Sisku.

Komentara 3

ZC
zorro.cz
21:01 18.02.2019.

niti smo dio "regiona" niti nam treba regionalna liga

NM
nemirno more
19:20 18.02.2019.

ko nece da igra neka napusti ligu...splitski klubovi nisu nista krivi za sramotan, vandalski cin huligana...ali dio krivice je i na igracima samim...nisu trebali u trenerkama sa amblemom kluba izlaziti u grad...

WW
wwwcroxx
21:36 18.02.2019.

Srbi su teroristi koji su započeli 1. Svj. rat. Također nekoliko desetljeća kasnije su započeli još 5-6 ratova. Ukupno je ubijeno u svim tim ratovima vise od 50 miliona ljudi. Naravno da sa teroristima ne treba igrati nikakve sportske igre... užas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije