Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

'Pogađa me da se o Splićanima tako priča, postali smo grad-slučaj'

Mladost Jadran
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.02.2019.
u 22:55

S obzirom da smo imali problema u pripremi utakmice, neki igrači su nam bili bolesni a neki s juniorima, moram biti zadovoljan - kazao je trener Mladosti Zoran Bajić.

U derbiju 14. kola Regionalne lige vaterpolisti Mladosti postigli su možda i ključnu pobjedu za konačno osvajanje prvog mjesta u ligaškom dijelu. Kod kuće su s 14:12 (2:1, 6:4, 3:3, 3:4) pobijedili splitski Jadran u utakmici u kojoj su igrači bili inspiriraniji u napadu nego u obrani. Najviše pogodaka, po četiri, postigli su Ćuk i Miloš za domaćina te Power za goste.

- S obzirom da smo imali problema u pripremi utakmice, neki igrači su nam bili bolesni a neki s juniorima, moram biti zadovoljan - kazao je trener Mladosti Zoran Bajić

Jadranova trenera Ivana Asića pitali smo za sudbinu lige.

- Pogađa me da se o nama Splićanima tako priča, postali smo grad-slučaj. No, apsurdan je zahtjev srpskih klubova da ne igraju u Dalmaciji i drago mi je da nam je HVS pružio podršku - rekao je Asić, a Bajić je o toj temi dodao: 

- Tresla se gora, rodio se miš. Liga će se nastaviti.        

U još jednom susretu 14. kola koji je odigran jučer C. zvezda je kao domaćin pobijedila Partizan sa 10:6. Poredak: Mladost 37, Jadran (HN) 30 (-1), Jug 29 (-1), Jadran (S) 28 itd. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
23:37 15.02.2019.

Cijela država je Slucajna

Avatar spuzvabob
spuzvabob
15:11 16.02.2019.

Neeee, niste vi grad slucaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije