Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskre na relaciji Partizan - Zvezda

Đurić: Prosinečki samo priča, gdje su mu trofeji?

Zvezda Prosinečki (1)
Ozren Maršić
31.05.2011.
u 18:03

Nakon utakmice zadnjeg kola srpskog prvenstva, između Crvene zvezde i Vojvodine, Robert Prosinečki izjavio je da te dvije momčadi igraju najljepše u Srbiji

Izjava je razbjesnila Partizanova predsjednika Dragana Đurića:

– Mislim da Prosinečki previše priča s obzirom na svoje trenersko iskustvo. Podsjećam ga da još nije osvojio ni jedan trofej.

Robert Prosinečki izjavio je pak da u kvalifikacijama za Europsku ligu svakako želi izbjeći Hajduk.

Komentara 6

Avatar cluesblues
cluesblues
20:41 31.05.2011.

koga briga za srpsku ligu....

NI
nindža
18:52 31.05.2011.

ne bih se puno miješao u prepirke partijskih projekata, međutim glodari su zadnji koji se imaju pravo javljati nakon niza smiješnih penala dosuđenih u njihovu korist, koji su na kraju i prelomili prvenstvo. a o sramoti u finalu kupa da ne pričamo.

ZV
Zvezdaforever
02:59 01.06.2011.

@cluesblues,pa verovatno tebe zanima Srpska liga kad citas vesti iz Srpske lige!Ne znam cemu pretvaranje,ja nikad nisam kri da me izmedju ostalih liga zanima i Hrvatska,i ne vidim nista lose u tome,a ti i tebi slicni se pretvarate da vas Srpska liga ne zanima ali ne propustate ni jedan clanak o Zvezdi ili Robiju! A sto se tice Djure frizure,mnogo jede g..na kao i svi glodari,jedan od najvecih lopova u Srpskom fudbalu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije