Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka o nastavku karijere

Dinamov napadač demantirao glasine: 'Ne, to nije točno'

Angelo Henriquez
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
28.12.2016.
u 19:48

"Protiv Hrvatske to neće biti laka utakmica. Snažni su i imaju nogometaše dobre tehnike, no ovdje u Čileu je više kvalitete. Imamo dobru momčad"

Čileanski napadač zagrebačkog Dinama Angelo Henriquez odbacio je u srijedu nagađanja o prelasku u čileansku Universidad Catolicu izjavivši da mu je namjera ostati u Europi, a rekao je i kako će mu s reprezentacijom Čilea biti teško protiv Hrvatske na prijateljskom turniru sredinom idućeg mjeseca u Kini.

"Moja namjera je ostati u Europi. Kada bih se vraćao u Čile otišao bih u Universidad Catolicu, no nemam namjeru to učiniti", rekao je 22-godišnji napadač za čileanske medije nakon što je doputovao u tamošnji glavni grad Santiago gdje se priključio reprezentaciji.

"Mario Salas (trener Universidad Catolice) nije razgovarao samnom", rekao je Henriquez, a prenosi ADN Radio.

Posljednjih dana su tamošnji mediji nagađali kako bi tijekom prijelaznog roka koji počinje u ponedjeljak Dinamov napadač mogao napustiti Maksimir, premda ima ugovor do ljeta 2020. godine. Nogometaš ponikao u Universidad Catolici u Dinamu je od kolovoza 2014. godine te je u ukupno 103 utakmice zabio 42 gola i upisao 13 asistencija

No, ove sezone je sudjelovao u 27 utakmica i zabio dva gola protiv Cibalije i Velog Vrha u Kupu te je jednom asistirao za pogodak protiv Osijeka.

Henriquez će igrati za Čile od 10. do 15. siječnja na prijateljskom turniru u Kini, gdje će još sudjelovati Island i Hrvatska, sastavljena većinom od igrača iz Prve HNL.

"Protiv Hrvatske to neće biti laka utakmica. Snažni su i imaju nogometaše dobre tehnike, no ovdje u Čileu je više kvalitete. Imamo dobru momčad", izjavio je Henriquez koji je za Čile nastupio devet puta i postigao dva gola.

Komentara 4

MA
magnum2013
12:47 29.12.2016.

Neprestano u ovim novinama čitamo članke koji se temelje na glasinama. Istovremeno poszoji jedan krug "novinara" koji ne dozvoljavaju komentare na svoje vijesti na osnovu glasina.Sve to postaje malo smiješno, a kada komenrirate protiv ovakovog načina rada, na osnovu glasin, komentar se briše. Neprofesionalno odrađen članak, neprofesionalno nas se briše i ćemu sve to služi. Da kliknemo na članak i da time financijski doprinesemo VL?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:11 28.12.2016.

Da, Cile je nogometna metropola. Imaju vise kvalitete, zato im igraci i igraju u Barci ili Realu....

CH
chille1984
23:06 28.12.2016.

Skoro pa točno - Angelo je ponikao iz Universidad de Chilea, a ne Catolice. Nije za zamjeriti, neki njihovi mediji su prenijeli da je i Angelo igrač Dinamo Kieva iz Hrvatske :|

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije