Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi odlazak ove zime

Standardni prvotimac kojeg je Mamić hvalio otišao iz Dinama!

Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
27.12.2016.
u 21:26

"Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili", govorio je Mamić

Odmor je tek počeo, a Dinamo je ostao bez svog prvog igrača ove zime. Jonas Gomes de Sousa ili, skraćeno, samo Jonas napustio je Maksimir nakon samo šest mjeseci.

On je u Dinamu bio samo na posudbi, odigrao je 22 utakmice, ali trenera Ivajla Peteva očito nije zadovoljio, u njemu nije pronađen zamjenik za Arijana Ademija. Stoga se vratio u matični klub Flamengo, a odmah je proslijeđen na novu posudbu, otišao je u Coritibu.

– Sretan sam što sam došao ovamo, nadam se da ćemo ostvariti puno pobjeda zajedno. Moja uloga u momčadi je oduzimanje lopte, veliki sam borac i za mene nema izgubljene lopte. Uvijek ću davati sve od sebe i nadam se da će navijači to cijeniti, poručio je Jonas nakon potpisa za novi klub.

Inače, u Dinamo je stigao početkom lipnja ove godine, a Zoran Mamić tada je bio zadovoljan.

– Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo – rekao je Mamić koji je nedugo nakon toga napustio Maksimir, a sada je, eto, to napravio i Jonas.

Komentara 5

MA
magnum2013
16:13 28.12.2016.

Ja sam vam već rekao da komentiramo spremimo komentar na MS a vi i dalje cenzurirajte. Da vam kažemo što ste vi, izbrisali biste komentar. zato: Sretno vam bilo!

MA
magnum2013
14:49 29.12.2016.

Na ovom članku nestalo je najviše komentara. Očito da je netko bio jako "zaposlen". Nasmijem se kad vidim komentare poput ovih Pravi Hrvat ili Bekrija, a zamislite tu stoje već danima. Ah da zaboravio sam oni vrijeđaju samo Dinamo i ljude oko Dinama. Takove stvari ostaju redovito. Jad i bijedo kapa dolje.

Avatar Bekrija
Bekrija
16:47 28.12.2016.

Mamić prevarant i grobar Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije