Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri zainteresirani

Dinamu odbijeno 2,5 mil. € za napadača, klub traži 4 milijuna. Pogledajte vrijedi li toliko!

Dorin Rotariu
Foto: Screenshot
1/2
24.12.2016.
u 14:46

Dinamo više nije dominantan ni u HNL-u pa su čelnici u potrazi za pojačanjima

Zagrebački Dinamo u prvom dijelu sezone nije izgledao onako kako bi njegovi navijači to željeli. U Europi je ponovno nemilice primao golove, ali sada ni u HNL-u nije dominantan, na odmor su nogometaši iz Maksimira otišli sa zaostatkom od šest bodova za Rijekom.

Stoga je Dinamo u potrazi za pojačanjima, što su potvrdili i čelnici kluba na godišnjoj Skupštini. Najviše se traga za napadačem, modrima nedostaju golovi, a Dorin Rotariu, rumunjski nogometaš, jedan je od onih koji im je zapeo za oko.

Kako danas pišu rumunjski mediji, zagrebački Dinamo svom je imenjaku iz Bukurešta ponudio 2,5 milijuna eura, ali ta je ponuda odbijena. Rotariuov klub za njega traži četiri milijuna eura. Čini se ipak da hrvatski prvak neće ponuditi toliko, ali ako Rumunji smanje zahtjev, moglo bi doći do velikog transfera.

Da se nešto 'kuha' postalo je jasno kada je direktor kluba iz Bukurešta Adrian Mutu u razgovoru za Goal.com potvrdio da je razgovarao s predstavnicima zagrebačkog kluba.

– Razgovarao sam s ljudima iz Dinamo Zagreba, ali još uvijek se nije dogodilo ništa konkretno, rekao je Adrian Mutu za Goal, a rumunjskim medijima i dinamovac Matel otkrio je kako su se u klubu raspitivali o njegovu sunarodnjaku Rotariju, ali i o Stelianu Filipu.

Komentara 10

DU
Deleted user
15:17 24.12.2016.

Ne brini novinarčiću za Dinamo. Ja bi se brinuo za one koji ne mogu ništa osvojiti u hnl- u već 15 godina. Dinamo će se dovoljno pojačati da cijeli hnl može ponjeti na onoj stvari. Može i bez pojačanja,ali ajde.....

IV
IvoPenzberg
16:44 24.12.2016.

pa zar bi rijeka bila prva da ju dinamo nije pojačao. dosadilo i njima bit stalno nedodirljiv.

TR
tragurion1954
15:59 24.12.2016.

Kad prije Lige prvaka prodaš najbolje igrače, umjesto da ih zadržiš, eventualno i kupiš, onda je jasno da je samo zarada, crni profit u pitanju. I ništa drugo. Kakvi navijači, kakva ljubav, kakav sport, lova i samo lova je bitna.tna. I još od Grada dobiju novac?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije